Canim hic endiselenme bende de boyle oldu sag iyi gelisti soldakiler daha kucuktu 1 gun fazladan igne oldum. Doktorun saymasina gore 5 tane olgun vardi ama cok sukur 16 olgun cikti. Sen uzme kendini doktorun gordugu sadece yumurtalarin yeri buyuk olsada kimi zaman icinde yumurta cikmiyo kiminde de kucuk olsada olgun yumurta cikabiliyor. Tedavinde hayirli olsun insallah.Tüp brbek tedwvisindeyim adetinin 9. İğnelerimin 7.günü.kontrolüm vardı sol yumurtsöığımda 15ile 24cm arasında değişen 7-8yumurta var.ama sağ tarafta maksimum 11cm 10lar 8ler 9lar var.ne olacak şimdi.yarın yine görcem dedi doktor.o küçükler alınmayacak mi tecrübesi olan aydınlatsın az yumurtam mi çıkıcak bu ne demek
O 8mm ciklere kıyamam onlar çöp olmamalı üzülüyor insan ya görünce
Anladım canım ne güzel inşallah benim de öyle olur yatın yine kontrol var bakalım ne olacakO kadar çok yumurta oluşmuyor :) bazen içi boş çıkıyor ama iğne süreniz uzatılır daha 7.gündesiniz bende sadece sol tarafta oluşmuştu 7.gündeyken yaklaşık 11 gün de bitirdik tedaviyi iki tarafta da oldu 18 tane yumurta toplandı 8 tanesi döllendi 10 tanesi boş
6 tanesi 5.güne kadar geldi 1 tanesi transfer oldu 5 tanesini dondurduk
Anladım canım ne güzel inşallah benim de öyle olur yatın yine kontrol var bakalım ne olacak
Teşekkür ederim canım bir de bir şey soracağım 18-16lar çatlamaz değil mi 8-9-10ları büyütmeye çalışırlenİnşallah tedavin hayırlı olsun guzel sonuçlara kavuşman dileğiyle
Teşekkür ederim canım bir de bir şey soracağım 18-16lar çatlamaz değil mi 8-9-10ları büyütmeye çalışırlen
Cetrotide oluyorum çatlamasın diye ama ona rağmen çatlayan olur mu diye merak ettimOnu doktorunuza söyleyin böyle bir şüpheniz olduğunu daha erken ama birkaç gün içerisinde çatlamayı önleyici iğne veriyor böylelikle çatlatma iğnesi olasıya kadar sağlam kalıyorlar
Cetrotide oluyorum çatlamasın diye ama ona rağmen çatlayan olur mu diye merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?