Yardımm lütfenn

Dnzblg

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2021
114
10
13
26
Arkadaslar adetime 9-10 gün var ve benden akıntı gelıyor beyaz bide kasıklarım bacagıma dogru ağrıyor adetten önce normal mi bu normalde olmazdı bu bana gebelik testlerim negatif cıkıyor hamilelik vdeğildir dimii

Adetten 9-10 gün önce anlayamazsınız, yapılan testlerde negatif çıkar zaten. Adetinizi bekleyin.

Adetten 9-10 gün önce anlayamazsınız, yapılan testlerde negatif çıkar zaten. Adetinizi bekleyin.
Öyle degıl ben ılıskıye 30 agustosta girdim ilişkifrn 18 gun sonra kanda beta hcg negatif daha sonra ilişkiden 36-44 gün sonra da evde testler yaptım negatıf siliklik dahi yoktu

Öyle degıl ben ılıskıye 30 agustosta girdim ilişkifrn 18 gun sonra kanda beta hcg negatif daha sonra ilişkiden 36-44 gün sonra da evde testler yaptım negatıf siliklik dahi yoktu
Off ya yine bana denk geldi hamile değilsin.

ilişkinin üzerinden 50 gün geçti diyorsunuz imkanı yok şimdiye kesin çıkardı. Benim aşılamamın (siz buna ilişki diyebilirsiniz) üzerinden 15 gün geçince 108 çıkmıştı hcg

Bende ilişkiden 18 gun sonra hcg baktırdım negatıf ama seyden korkuyorum aslında yumurtlama zamanım değildi adetimin son gündeydim (5) fkaat spermler 6 gune kadar canlı kaldıgını duydum o 6 günde kullandıgım uygulamaya gore hamıle kalma ihtimalı oldugu ılk gune denk gelıyo fakat gene yumurtlama gunume değil gene de ihtimal veriyorum işte kaygıdan.. geç döllenme bile olmus olsa 18 gün yeter miydi ? Ve ilişkiden sonra 36-44 gün sonra bir hafta ara ile evde test yaptım dümdüz tek cızgıydı kesinlikle güvenmeliyim mi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…