yardımm!!! nasıl bişeydi böyleee

uyuzcan

♥ A-B-K ♥
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
5.829
1.403
248
kızlar ben 6+3 haftalık hamilleyim. aşırı derecede bi bulantı kusma falan yoktu.yalnız bu sabah başıma öyle birşey geldi ki aklımı yiyordm az daha.grip oldum gece fazla uyuyamadım,sabah kalktım gayet iyi bi şekilde 10 adım attım bi mide bulantısı,baş dönmesi,elim ayağım tutmadı,kimseyi çağıracak halim kalmadı,sanki başımdan aşağı kaynar su döktüler soğuk soğuk terledim,7-8 dakika sürdü sonra geçti.ilk defa böyle bişey yaşadım çok korktum ne olduğunu anlayamadım, tansiyonum mu düştü acaba??? :18::18::18:

Büyük ihtimalle tansiyon. Yinede bi dr. danışın . Evdede tansiyon aleti bulundurmakta fayda var.

Sağlıcakla kalın . Geçmiş olsun...

Buyuk olasiilikla tqnsiyonun dusmus canim terleme ona isaret ayrica tansiyon bazen migdede sorun olursa dusebiliyor bende genelkikle ole olmudtur sen bi tansiyon aleti edindikkatet

Buyuk olasiilikla tqnsiyonun dusmus canim terleme ona isaret ayrica tansiyon bazen migdede sorun olursa dusebiliyor bende genelkikle ole olmudtur sen bi tansiyon aleti edindikkatet

sağol canımm aynen çok terleme oldu 2-3 dakikada sırılsıklam oldum, bugün ilk işim tansiyon aleti almak olacak....

arkadaslara katiliyorum buyuk olasalikikla tansiyonun dusmustur. bendede ayni olur midem bulanir basim doner. Hatta ben bayiliyorum. Kizima hamileyken toplu tasima aracinda oyle oldum asiri midem bulandi kafam agris basim dondu gerisini hayal meyal hatirliyorum ve bayilmisim. Uyandigimda beni oturtmuslar.

zaten bayılmaya az kalmıştı benimde canım eşim falan tutup oturtrtu öle kendime geldim allah kimseye göstermesin çok zor birşey yaa :18:

birde hamileligin baslarinda. rahime fazlaca kan pompalanmasindan diger organlara mesela beyine az kan gider ve anlik bayilma hissi veya bayilma olur. biraz ilerledi mi hamileligin bu bayilma hissi falan kalmiyor sadece ilk zamanlarda olur

birde hamileligin baslarinda. rahime fazlaca kan pompalanmasindan diger organlara mesela beyine az kan gider ve anlik bayilma hissi veya bayilma olur. biraz ilerledi mi hamileligin bu bayilma hissi falan kalmiyor sadece ilk zamanlarda olur

öyle miii bak bunu bilmiyordum ondan da olabilir, çünkü daha önce böyle bişi yaşamamıştım ilk oldu, inşallah bir daha olmaz ya

öyle miii bak bunu bilmiyordum ondan da olabilir, çünkü daha önce böyle bişi yaşamamıştım ilk oldu, inşallah bir daha olmaz ya

evet genel olarak hamileligin baslarindaki bayilmanin sebebi budur. Ani kalkip oturma. Veya sabah yataktan kalkarken falan yavas yavas kalk. Aniden kalktigin hareket ettigin an tekrar bu ayni hissi yasayabilirsin.

bu arada rabbim hayirlisiyla saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Hayirli dogumlar dilerim simdiden. Dunyada evlattan daha tatli birsey yok

evet genel olarak hamileligin baslarindaki bayilmanin sebebi budur. Ani kalkip oturma. Veya sabah yataktan kalkarken falan yavas yavas kalk. Aniden kalktigin hareket ettigin an tekrar bu ayni hissi yasayabilirsin.

evet çok doğru valaa. o günden sonra ağır hareket ediyorum korkumdan, şimdi dahada ağır hareket edicem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…