• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimm tuttugunu koparan avukat

bayanbilmiscok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2015
75
12
88
37
Arkadaslar arkadsim 19 yasinda bir beebgi var bir yillk evli ve bosancklar kocasi okadartuhaf bir insan ki sormayin aileside oyle arkadsm bebegi almak istiyor karsi tarf kiza cektirmek istiyor arkadsmn annesi icin dava acmis bebegimi kacrdi diye arkadsma ifitralr atyor hirsizlikla namussuzlukla sucluyor hayatini mahfettiler bize soyle cok iyi bir avukat lazim hem tazminati hem bebgi ve nafakasini yani her davada onlari maglup edebilecgmz bir avukat biliyormsnz istanbuldan nolr ayrdmci oln

Arkadaslar arkadsim 19 yasinda bir beebgi var bir yillk evli ve bosancklar kocasi okadartuhaf bir insan ki sormayin aileside oyle arkadsm bebegi almak istiyor karsi tarf kiza cektirmek istiyor arkadsmn annesi icin dava acmis bebegimi kacrdi diye arkadsma ifitralr atyor hirsizlikla namussuzlukla sucluyor hayatini mahfettiler bize soyle cok iyi bir avukat lazim hem tazminati hem bebgi ve nafakasini yani her davada onlari maglup edebilecgmz bir avukat biliyormsnz istanbuldan nolr ayrdmci oln

Merhabalar,

Size şiddetle tavsiye edeceğim harika bir avukatım var. Adı Beyza, telefon numarasını size ulaştırabilirim. Harika olması, hem bir terapist hem de cevval bir hukukçu olmasından kaynaklı. Ben de eski avukatım, şimdi akademisyenlik yapıyorum, kuzenimin boşanma davasına bakmıştı kendisi ve inanılmaz sonuçlar aldı, bir hukukçu olarak ben bile takdir etmiştim, bir konuşun derim, İstanbulda ve Adanada ofisi var, karar sizin, sevgiler.

Ankara ve Kırıkkale'deki davaları kabul edebilediğim için pratikte arkadaşınızın davasını alamam ama özelden mesaj atarsanız bilgi verip yardımcı olmak isterim size ve ihtiyaç duyan arkadaşlara.

Back
X