• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımm

Ballikurabiye

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
36
25
18
50
Merhaba hanımlar derdim çok büyük ne olur akıl fikir verin . Çok sorunlu iki evliliğini de kendi hataları yüzünden bitirmiş bir kardeşim var. Benden başka kimsesi yok aramızda iki yaş var.hayatımı mahvetti kardeş bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Bir o kadarda mülayim olan eşim çıldırdı ya o ya ben demeğe başladı. Kardeşime gelirsek her ortamda olay çıkaran kendisini dünyanın merkezi zaneden bencil herkese tepeden bakan ofke kontrolu olmayan birisi.arada kalmaktan bıktım bayramımız zehir toplantımiz zehir.evlerimiz ayri fakat herşeyimizin içinde. Daha anlatamadiğım neler neler.. kedimi bir kafesin çinde hissediyorum. İnanin biraz önce sinir krizi geçirdim artık dayanamıyorum. Hayatımdan çıkarsam insanlar beni kınar çünkü kimse içimizi bilmiyor.çikarmasam ben bittim yoruldum.bazan ölmeyi diliyorum iki çocuğum var onlara kıyamiyorum. Kimselere anlatamiyorum icimi döküp biraz hafiflerim ümidiyle sizinle pylaşmak istedim. Ne olur bir akil verin ben ne yapıyim nasıl davranayim.

Mesafeyi koyacaksınız kardeşinizle.çocuklarınıza odaklanacaksınız ayrıca kardeşine de eşinle onun yüzünden sorun yaşadığını söyleyeceksin.kocaman bir insan bi zahmet kendi sorunlarını kendi halletsin.

Kardeşini biraz görmezden gelmeyi dene. Kendi hayatının, ailenin olduğunu sürekli vurgula ki dünyanın etrafında dönmediğinin farkına varsın. Kardeş candır, çok önemlidir ama herkesin sınırları vardır. Aile huzurunu bozacaksa uzak tutmalısın.

Kardeşiniz bir birey tıpkı sizin gibi,siz de onun ablasısınız,annesi değil.Bunu hatırlamakta fayda var.
kardeşten ziyade çocuklarınıza karşı sorumlusunuz.aileniz de var,aileniZin bütünlüğü,huzuru ve refahını öncelikle düşünün.

Ölmeyi düşünmek yerine, kardeşinizi tedaviye ikna etseniz. Belli ki psikolojik sorunları var. Elinizden geleni yapın. ikna olmazsa, araya mesafe koymaktan başka çare yok. Zaten o mesafeler zamana iyice artar.Eşinizi ve çocuklarınızı onunla aynı ortama sokmayın. Görüşmek isteyen, gitsin tedavi olsun. Kimsenin kimseyi bu şekilde çileden çıkarmaya hakkı yok.

Denedim ikna ettim beraber doktora gittik doktorla resmen dalga gecti adamla alay etti. Ben ona bak beni eşimle kötü ediyorsun diye kackere uyardım. Ama anlamiyor hep kendisi haklı ondan başka herkes kötü etrafimızda insan kalmadı sayesinda.

Kocanıniz bulunmadığı ortamlarda görüşeceksiniz. Eşimle sıkıntılarım var dersiniz kardesinize

ilaç kullansa keşke de biraz sakinleşse.
ben huzurumu bu denli bozan, ölmek istiyorum dedirtecek bir insanı evliliğim ve çocuklarım için kardeşim de olsa yok sayardım.
kendini düzeltince gelsin. yoksa kimsenin hayatını mahvetmeye hakkı yok.
doktoru da dikkate almıyor. kendini de düzeltmiyor. siz elinizden gelen desteği vermişsiniz. ne diye uğraşasınız kocaman kadınla bundan sonra.

Iki arada kalmak cok zordur bilirim ama yapacak bi seyde kalmamis artik kardesinizle araya mesafe koymayi deneyin her aradiginda acmayin mesela yarin obur gun birini bulur o araya mesafeyi koyar zaten olan size olur.kardes candir ama herkezinde bir dayanma gucu var.esiniLe aranizi bozmayin

anne dışında beni üzen zor durumda bırakan kullanan mutsuz eden ister kardeşim ister kuzanim ister babaannem annannem kim olursa olsun bağımı kopartırım.kan bağı demek ömür boyu seni üzeni sırtında taşımak değildir

Duymıcaksınız dinlemiceksiniz evinize girdirmicejsiniz. Nasıl karışabilir en fazla siz mesafe koyduktan sonra.

Size emanet edilen 2 çocuk bir yuva var, sorunlu kardeşten daha mı önemsiz ki ölmeyi diliyor sunuz?

Denedim ikna ettim beraber doktora gittik doktorla resmen dalga gecti adamla alay etti. Ben ona bak beni eşimle kötü ediyorsun diye kackere uyardım. Ama anlamiyor hep kendisi haklı ondan başka herkes kötü etrafimızda insan kalmadı sayesinda.
Doktorla dalga geçmek falan?? Belki de kardeşinizin psikolojik sorunları bayağı ileri boyuttadır. Tedavi olmadığı takdirde hayatınızdan çıkarmak zorunda kalacağınızı söyleseniz??

Merhaba hanımlar derdim çok büyük ne olur akıl fikir verin . Çok sorunlu iki evliliğini de kendi hataları yüzünden bitirmiş bir kardeşim var. Benden başka kimsesi yok aramızda iki yaş var.hayatımı mahvetti kardeş bu atsan atılmıyor satsan satılmıyor. Bir o kadarda mülayim olan eşim çıldırdı ya o ya ben demeğe başladı. Kardeşime gelirsek her ortamda olay çıkaran kendisini dünyanın merkezi zaneden bencil herkese tepeden bakan ofke kontrolu olmayan birisi.arada kalmaktan bıktım bayramımız zehir toplantımiz zehir.evlerimiz ayri fakat herşeyimizin içinde. Daha anlatamadiğım neler neler.. kedimi bir kafesin çinde hissediyorum. İnanin biraz önce sinir krizi geçirdim artık dayanamıyorum. Hayatımdan çıkarsam insanlar beni kınar çünkü kimse içimizi bilmiyor.çikarmasam ben bittim yoruldum.bazan ölmeyi diliyorum iki çocuğum var onlara kıyamiyorum. Kimselere anlatamiyorum icimi döküp biraz hafiflerim ümidiyle sizinle pylaşmak istedim. Ne olur bir akil verin ben ne yapıyim nasıl davranayim.

şu ana kadar yazdıklarınızı okudum
iki çocuğum var
Allah korusun eşimle bana bir şey olsa birinin diğerini bırakmasını istemezdim
ama diğerinin de hayatının zindan olmasını istemezdim
bu yüzden bence bizim buradan size mesafe koy/ koyma dememiz doğru değil
neticede o kişinin sizden başka kimsesi yok

bence siz ne yapmanız gerektiği konusunda bir uzmana danışın
kardeşinizi götürün demiyorum
siz, kendiniz için danışın
ona nasıl yaklaşmalısınız? artık pes deyip gerçekten mesafe mi koymalısınız? sizin yokluğunuz böyle bir insanı nasıl etkiler vs vs vs
sonra uzmanın dediklerini eşinizle de paylaşırsınız

bence kafanıza göre karar vermeyin
gidin, kardeşinizi, ilişkinizi, size neler yaşattığını ve evliliğinizin nasıl etkilendiğini anlatın ve sorun

Siz elalemin degil cocuklarinizin annesiniz bunu unutmayin,
Onlara aile ve huzur vermeniz gerekiyor ,kardesinizden siz muzdarip olmussunuz
Onun evlilikleri yurumemis belki sizonki de bozulsun diye ugrasiyor
Kimseye hesap vermeyin koyun araya mesafeyi hayatiniza bakin,

Back
X