Merhaba arkadaşlar amacım akıl danışmak. Erkek arkadaşımla 1 seneye yakın bir ilişkim var, kendisi önceden alkol kullanıyordu, ama geçtiğimiz 4 5 Ay içinde neredeyse hiç alkol almadı bıraktı gibiydi yani. Tatil için memlekete gittiğinde düğünlerde tekrar alkol almaya başladı. Bir akrabasının tayini de bizim görev yaptığımız yere çıktı geçen gün. Bunu bana söyledi ve "oh bee x abiyle içeriz artık sürekli" dedi. Bu durum beni çok huzursuz etti, biz bu ilişkiye ciddi düşünerek başlamıştık onun ailesi de benim ailem de 5 vakit namazlılar, oruçlarını tutarlar yanlış anlamayın amacım alkol kullananları kötülemek değil ama onun annesi de istemiyor içmesini. Erkek arkadaşıma ya alkol ya ben demek gayet saçma diye düşünüyorum, alkole fazla alışmasından korkuyorum, ama onu seviyorum ve bir kişiyi alkolden vazgeçirmek zor mudur nasıl bir yol izlenmeli çok çaresizim fikirlerinizi bekliyorum.. Diğer özellikleri ise akrep burcu, ve sinirlendiği zaman gözü hiçbir şey görmeyen biri mesela kavga ettiğimizde bana her türlü şeyi söyler ama sonradan çok pişman olur. Kafasına en ufak Bişeyi takar günlerce onu düşünür. Böyle biriyle bir ilişki sürdürmek sağlıklı mı?