Yardimm

Acelya11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
791
182
103
Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi

Hem boş ol diyo hem niye inkar ediyo
Baktı ki herkes eşine niye böyle yaptın diye kızacak geri vitese taktı
Bi hocaya danışın dini açıdan konunun yeri burası değil

Kizlar esim olacak pislige soyledim erotik masaj salonuna gittigimi bildigimi. Tabi inkar etti hatta uc kere bosol dedi. Annesini aradi bana iftira atiyor diye. Butun ailem toplanip bu yalani uydurmusuz bosanmam icin, oyle diyo ve annesinide inandiriyor. Gecen hafta adreslere gittim baktim ve gercekten erotik masaj salonu cikti. Ocaktan ayindan beri takip ediyordum esimi. Neden bukadar zaman beklemisim diyo iftira atiyomusum kayinvalodede oyle diyo. Bende adresleri yazmistim ama daha gecen hafta baktim emin oldum. Zaten kavgaliydik ve bugun soyedim. Esim olacak pislik aileme kafayi takmisti bazi olaylardan dolayi. Onlara suc gelmesin diye boyle bir iftira atiyormusum oyle diyo annesinide inandirdi resmen hayvan. Ben napicam kizlar yarin bu evden gitsemmi
Yaptığı şeyin yanlış olduğunu bildiği için saldirganlasmis annesi de haklı tabi kendi yetiştirdiği çocuğa inanicak . Bi fatura ödeme vs bulun kanitlayip rezil edin madem size iftira atıyor kanitlayip boşanın .kendi çıkarları için sizi paspas bile yapar bu

Yaptığı şeyin yanlış olduğunu bildiği için saldirganlasmis annesi de haklı tabi kendi yetiştirdiği çocuğa inanicak . Bi fatura ödeme vs bulun kanitlayip rezil edin madem size iftira atıyor kanitlayip boşanın .kendi çıkarları için sizi paspas bile yapar bu
Nasil kanitliycam bilmiyorum. Bide gelmis annengil ara diyor pislik

Hem boş ol diyo hem niye inkar ediyo
Baktı ki herkes eşine niye böyle yaptın diye kızacak geri vitese taktı
Bi hocaya danışın dini açıdan konunun yeri burası değil
Bende bosanmak istiyorum ama iftira attigmizi soyleyip kendilerini hakli cikartmalarina korkuyorum

Kardeş koy kapının önüne neyi bekliyorsun

Ekran goruntusu alinca ona bildiri gider diye korkmustum o an ve almamistim offf ama gittim baktim adrese ve o civarda baska gidecegi bir yerde yoktu
Ekranın fotoğrafını çekebilirdin onun ruhu bile duymaz, haftalar önce konu açmıştın gittiğindende emindin zaten senin durduğun kabahat

Böyle birşeyi elinizde kanıt olmadan söylerseniz elbette inkar eder adam evet gittim diyeni hiç duymadık. Keşke en azından ekran görüntüsü alsaymişsınız.
Artık o evde niye duracaksiniz, ayrılın su adamdan, kumar , küfür herşey var zaten
Kimseye de birşey ispatlamaya çalışmayın bu saatten sonra.

Böyle birşeyi elinizde kanıt olmadan söylerseniz elbette inkar eder adam evet gittim diyeni hiç duymadık. Keşke en azından ekran görüntüsü alsaymişsınız.
Artık o evde niye duracaksiniz, ayrılın su adamdan, kumar , küfür herşey var zaten
Kimseye de birşey ispatlamaya çalışmayın bu saatten sonra.
Gittim o adrese ama iceri girmedim diyor simdide pislik

Gittim o adrese ama iceri girmedim diyor simdide pislik
Çocuk kandırıyor , kapıdan bir arkadaşa bakıp çıkmış mı? Yeterince yüz göz olmuşsunuz zaten daha fazla uzatmayın..

Hesap nra bakamiyorum sifresi yok sirket hesabi var ve giremiyorum. Takip etsemde gitmez daha yakalandi diye eminim
Adam bosamis sizi boşanma yolunda da ilerler öyle keşke her yakalanan bi daha yapmaktan vazgecse gerçekten güzel olur

Yaptığı şey o kadar iğrenç ki bütün kozlarını oynamış ortaya çıkmasın diye. Gerçekten acınası

Back
X