Yardimm

Ama benim ve hatta ailemin iftira attgini soyluyorlar. Ailemin haberi bile yok
Ya söylesinler, bırak. Hapis cezası alacak değilsiniz. Sen boşanma davası açacaksın.
Anlaşamıyoruz diye aç. İlla masaj salonuna gitti demek zorunda değilsin.
He psikolojik tazminat alacaksan ek bilgi olarak paylaşırsınız avukatınla mahkemede.

Ya söylesinler, bırak. Hapis cezası alacak değilsiniz. Sen boşanma davası açacaksın.
Anlaşamıyoruz diye aç. İlla masaj salonuna gitti demek zorunda değilsin.
He psikolojik tazminat alacaksan ek bilgi olarak paylaşırsınız avukatınla mahkemede.
Uff oyle dusunmem gerek dogru soyluyorsunuz ama sinir oluyorum bu haksizliga .
Bu arada ne istiyon bosanirken dedi bende hic bisey dedim. Annesinin taktigi altinlari istiyormus bende vermiycem dedim. Abisi evlenecek diye yeni gelinine takarmis annesi o billezikleri. Vermem diyince iyi tamam onada tamam diyo bide

Uff oyle dusunmem gerek dogru soyluyorsunuz ama sinir oluyorum bu haksizliga .
Bu arada ne istiyon bosanirken dedi bende hic bisey dedim. Annesinin taktigi altinlari istiyormus bende vermiycem dedim. Abisi evlenecek diye yeni gelinine takarmis annesi o billezikleri. Vermem diyince iyi tamam onada tamam diyo bide
Aaa aa bir de cimri ha :)
Aldatıldığınıza dair kanıt toplayıp, psikolojik tazminat davası açın. Raporda alın oh.

Eşiniz resmi olarak sizi boşar
Siz onu boşamazsınız

Alışmışsınız böyle yaşamaya
Eski konularınıza bakınca herşey ortada
Yazık ediyorsunuz kendinize
Eşinizin yalanları sizi mutlu ediyor
Çünkü ayrılmak istemiyorsunuz
Açık ve net
Bu sevmekmi yoksa hastalikmi bilmiyorum gercekten:(
Bosanmam gerektigini biliyorum, onunla konusunca soyluyorumda yuzune. Davayi ac diyo, kiyafetlerini nezaman topliycan diye sordu. Dunde zorla sarildi yaninda yatim ayrilana kadar dedi. Dun bisey yememistim, beni asagiya cagirdi yemek yemem icin, ac yatma gel biseyler yiyelim felan dedi. O an o adreslere hic gitmemis olmasini istedim ve eskisi gibi olsaydi keske dedim icimden. Ozaman hersey bambaska olurdu. 14 senemi verdim resmen. Ozunde cok iyi biri ama bunu nasil yapar anlamiyorum. Iceri girmedim diyor bana nasil boyle biseyi yakistiriyorsun diyor, gozlerinle iceri girip ciktigimi gormeden beni sucluyorsun diyor

Esim bi aciklama yapmiycakmis orda iceri girmemis hala bunu soyluyor ve zaten hersey bitti diyor. Cildiricam hem suclu hem guclu

Erotik masaj salonu ne yaa :ruh: üc kere boşol demiş zaten tabi ki o evden ayrıl ..

Merhaba, cok olmus konu acilali ama... ayni birebir durumu yasiyorum senle... ve esim dedigin gibi arkadas girdi ben disarda bekledim diyor.. ilk gitmedim demisti yeminler etmisti... ne oldu gerçekten yapmis mi sizin ki?

Merhaba, cok olmus konu acilali ama... ayni birebir durumu yasiyorum senle... ve esim dedigin gibi arkadas girdi ben disarda bekledim diyor.. ilk gitmedim demisti yeminler etmisti... ne oldu gerçekten yapmis mi sizin ki?
Sonradan amcamla alakali oldugunu soyledi tam acikliyamiyorum. Ama ben hala inanmiyorum. Bizim baska sorunlarimizda vardi zaten bosanma asamasindayiz. Dava acilmadi henuz ama kedi kopek gibiyiz. Artik huzur istiyorum. O kisilerin ismini isteyin ve yaninizda onlari aratin hatta kendinizde yuz yuze gorusun belki yalan olup olmadigini anlarsiniz. Yasiniz kac ve kac senelik evlisiniz? Cocugunuz varmi?

Sonradan amcamla alakali oldugunu soyledi tam acikliyamiyorum. Ama ben hala inanmiyorum. Bizim baska sorunlarimizda vardi zaten bosanma asamasindayiz. Dava acilmadi henuz ama kedi kopek gibiyiz. Artik huzur istiyorum. O kisilerin ismini isteyin ve yaninizda onlari aratin hatta kendinizde yuz yuze gorusun belki yalan olup olmadigini anlarsiniz. Yasiniz kac ve kac senelik evlisiniz? Cocugunuz varmi?
Kuzum kocam arkadaslarini ayarliyor hemen arkadaslari bu ben yaptim deyin derse hemen bana biz yaptik diyorlar zaten... o adamlarada inanmiyorum... bi kere yapti cunku.. bu seferde getirdi arkadasi anlatacakti ben yaptim diye dinelemedim bile aptal yerine koyuyorlar insani...

22 yaşındayım 4 senemiz bitti 2 cocugum var

Kuzum kocam arkadaslarini ayarliyor hemen arkadaslari bu ben yaptim deyin derse hemen bana biz yaptik diyorlar zaten... o adamlarada inanmiyorum... bi kere yapti cunku.. bu seferde getirdi arkadasi anlatacakti ben yaptim diye dinelemedim bile aptal yerine koyuyorlar insani...
Bizimkide amcan icin gittim dedi. Amcam beni salak yerine koymaz diye dusundum bisey sormadim ama ben amcama bile inanmiyorum artik. Insallah ne b... yedilerse ortaya cikar. Biz yapsak kiyamet kopar

Akıl tutulması mı yaşıyorsunuz? Siz gerçeği bildikten sonra kimin neye inandığı ne fark eder? Hala aynı ortamda nefes alıyor olmanız bile bi tuhaf.. Ben bu iliskileri anlayamıyorum. Aynı şeyi siz yapsanız neler olurdu kimbilir? Bazı kadınların pasifliği beni resmen çıldırtıyor...

Eşin sana üç defa boş ol dediğine göre kendi boşanmaya dünden razıymış böyle pislikle evli kalma zaten hiç kanıtlarının fotoğrafını çekmedin mi gittiği salonda kamera varsa veya etrafında her türlü ispat edilir

Back
X