Yakin zamanlarda gitmez yakalanmamak icin bundan eminim. Bu ulkede oyle burolar yok malesefmadem esin inkar ediyor beklemede kal tekrar gittigini anladigin gun ara fuhusla mucadele burosunu onlar bassınlar kocani :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakin zamanlarda gitmez yakalanmamak icin bundan eminim. Bu ulkede oyle burolar yok malesefmadem esin inkar ediyor beklemede kal tekrar gittigini anladigin gun ara fuhusla mucadele burosunu onlar bassınlar kocani :)))
Ya söylesinler, bırak. Hapis cezası alacak değilsiniz. Sen boşanma davası açacaksın.Ama benim ve hatta ailemin iftira attgini soyluyorlar. Ailemin haberi bile yok
Uff oyle dusunmem gerek dogru soyluyorsunuz ama sinir oluyorum bu haksizliga .Ya söylesinler, bırak. Hapis cezası alacak değilsiniz. Sen boşanma davası açacaksın.
Anlaşamıyoruz diye aç. İlla masaj salonuna gitti demek zorunda değilsin.
He psikolojik tazminat alacaksan ek bilgi olarak paylaşırsınız avukatınla mahkemede.
Aaa aa bir de cimri ha :)Uff oyle dusunmem gerek dogru soyluyorsunuz ama sinir oluyorum bu haksizliga .
Bu arada ne istiyon bosanirken dedi bende hic bisey dedim. Annesinin taktigi altinlari istiyormus bende vermiycem dedim. Abisi evlenecek diye yeni gelinine takarmis annesi o billezikleri. Vermem diyince iyi tamam onada tamam diyo bide
Yani yine boşanmayacaksınız değil mi?Kanitim yok ama o adreslere gittigini kabul etti ama baskalarini goturmus guya o iceri girmemis
Aslinda tam tersi ama annesine borclu kalmak istemiyormus bikere oyle demisti. Annesi yeni gelinine takarmis, abisi evlenecekAaa aa bir de cimri ha :)
Aldatıldığınıza dair kanıt toplayıp, psikolojik tazminat davası açın. Raporda alın oh.
Aslinda tam tersi ama annesine borclu kalmak istemiyormus bikere oyle demisti. Annesi yeni gelinine takarmis, abisi evlenecek
Bu sevmekmi yoksa hastalikmi bilmiyorum gercektenEşiniz resmi olarak sizi boşar
Siz onu boşamazsınız
Alışmışsınız böyle yaşamaya
Eski konularınıza bakınca herşey ortada
Yazık ediyorsunuz kendinize
Eşinizin yalanları sizi mutlu ediyor
Çünkü ayrılmak istemiyorsunuz
Açık ve net
Sonradan amcamla alakali oldugunu soyledi tam acikliyamiyorum. Ama ben hala inanmiyorum. Bizim baska sorunlarimizda vardi zaten bosanma asamasindayiz. Dava acilmadi henuz ama kedi kopek gibiyiz. Artik huzur istiyorum. O kisilerin ismini isteyin ve yaninizda onlari aratin hatta kendinizde yuz yuze gorusun belki yalan olup olmadigini anlarsiniz. Yasiniz kac ve kac senelik evlisiniz? Cocugunuz varmi?Merhaba, cok olmus konu acilali ama... ayni birebir durumu yasiyorum senle... ve esim dedigin gibi arkadas girdi ben disarda bekledim diyor.. ilk gitmedim demisti yeminler etmisti... ne oldu gerçekten yapmis mi sizin ki?
Kuzum kocam arkadaslarini ayarliyor hemen arkadaslari bu ben yaptim deyin derse hemen bana biz yaptik diyorlar zaten... o adamlarada inanmiyorum... bi kere yapti cunku.. bu seferde getirdi arkadasi anlatacakti ben yaptim diye dinelemedim bile aptal yerine koyuyorlar insani...Sonradan amcamla alakali oldugunu soyledi tam acikliyamiyorum. Ama ben hala inanmiyorum. Bizim baska sorunlarimizda vardi zaten bosanma asamasindayiz. Dava acilmadi henuz ama kedi kopek gibiyiz. Artik huzur istiyorum. O kisilerin ismini isteyin ve yaninizda onlari aratin hatta kendinizde yuz yuze gorusun belki yalan olup olmadigini anlarsiniz. Yasiniz kac ve kac senelik evlisiniz? Cocugunuz varmi?
22 yaşındayım 4 senemiz bitti 2 cocugum varSonradan amcamla alakali oldugunu soyledi tam acikliyamiyorum. Ama ben hala inanmiyorum. Bizim baska sorunlarimizda vardi zaten bosanma asamasindayiz. Dava acilmadi henuz ama kedi kopek gibiyiz. Artik huzur istiyorum. O kisilerin ismini isteyin ve yaninizda onlari aratin hatta kendinizde yuz yuze gorusun belki yalan olup olmadigini anlarsiniz. Yasiniz kac ve kac senelik evlisiniz? Cocugunuz varmi?
Daha cok gencsin masallah. Ne yapmayi dusunuyorsun? Ayrilmayi dusunuyormusun?22 yaşındayım 4 senemiz bitti 2 cocugum var
Bizimkide amcan icin gittim dedi. Amcam beni salak yerine koymaz diye dusundum bisey sormadim ama ben amcama bile inanmiyorum artik. Insallah ne b... yedilerse ortaya cikar. Biz yapsak kiyamet koparKuzum kocam arkadaslarini ayarliyor hemen arkadaslari bu ben yaptim deyin derse hemen bana biz yaptik diyorlar zaten... o adamlarada inanmiyorum... bi kere yapti cunku.. bu seferde getirdi arkadasi anlatacakti ben yaptim diye dinelemedim bile aptal yerine koyuyorlar insani...
Henüz bi karar yok...Daha cok gencsin masallah. Ne yapmayi dusunuyorsun? Ayrilmayi dusunuyormusun?