Yardımm

Triss01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
30
7
1
Kızlar merhaba 2 aylık evliyim evliliğimin ilk günü 13 mart adet günümdü 3 gün oldu bitti sonrasında hiç korunma olmadı adetim şuan 11 gün gcikti test yaptım negatif kasık ve bel ağrısı var ve 10. Gün geckmede ilişki sonrası akıntıyla karışık kan geldi sonrası hiç kan yok sizce gebelik olabilrmi

Gecikmedeki kanamaya gore Geç döllenme olabilir mi acaba bende merak ettim :)

Hiç bir bilgim yok 🙄 5.ve 9. Gün test yaptım negatif ti 10.gün ilişkiden sonra akıntılı açık renkli kan geldi adet olacam sandım ama devamı gelmedi

Şupheli iliskiden 12gun sonra test belli olur eger son iliskinizden emin degilseniz adet 1 hafta gectikten sonra belli olur diye dusunuyrm

Yumurtlama Günlerinizi takip ediyo musunuz adetten hemen önce mi yumurtaldınız acaba

Şupheli iliskiden 12gun sonra test belli olur eger son iliskinizden emin degilseniz adet 1 hafta gectikten sonra belli olur diye dusunuyrm
Hiç korunma olmadı iki günde bir ilişki oldu yani son adete göre yumurtlama gününde de oldu ve bütün belirtiler var kasık ağrısı bel ağrısı ama testler negatif

Birşey olur diye ilaçta içemiyorum her hangi bir kürde yapmadım sadece akıntılı çok az kan geldi korktuk doktora gidene kadr ilişkide olmaz sanırım

Hayır yani yumurtlama Günlerinizi takip ediyor musunuz ne zaman yumurtladınız biliyor musunuz

En son 13 martta adet olduysanız adet olmadan yumurtlama bilmiyorum benimde kafam karıştı :)
Yani en son adetinizden sonra şimdi ki adetiniz geciktigi için acaba olmanız gereken adet tarihinden hemen önce mi yumurtaldınız da gebelik şüphesi olabilir diye düşündüm

Canım 3-4 gün daha bekle testte pozitif çıkmazsa büyük ihtimalle gebelik yoktur. Eğer adetin daha gecikirse mutlaka kan testi yaptır çünkü bazılarının gebeliği testte çıkmıyor

En son 13 martta adet olduysanız adet olmadan yumurtlama bilmiyorum benimde kafam karıştı :)
Yani en son adetinizden sonra şimdi ki adetiniz geciktigi için acaba olmanız gereken adet tarihinden hemen önce mi yumurtaldınız da gebelik şüphesi olabilir diye düşündüm
Hani adet oluyoruz sonra
Şöyle düşünün adetin 16. Günü yumurtlama ya ona göre hesapladım 13 mart son adet tarihi

Canım 3-4 gün daha bekle testte pozitif çıkmazsa büyük ihtimalle gebelik yoktur. Eğer adetin daha gecikirse mutlaka kan testi yaptır çünkü bazılarının gebeliği testte çıkmıyor
Bende öyle düşünüyorum bide 15. Günde yapacam sonra doktora gidecem ama ya psikolojik yada var ben tüm belirtileri yaşıyorm 😒

Malesef kafaya taktığımız için her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz allah yardımcımız olsun 😔

Bence 3 4 gün bekle test yap baktın çıkmıyor kan testi yaptı eğer ki adet olmazsan

Back
X