Yardımm

Hani adet oluyoruz sonra

Şöyle düşünün adetin 16. Günü yumurtlama ya ona göre hesapladım 13 mart son adet tarihi
Pardon canım 3 Nisan yumurtlama oldu😒😒ben yanlış yazmışım
evet bende çok istiyorum 🤲🏻
Allah'ım nasip etsin inşallah biz daha yeni evliyiz ama çok istiyoruz hiç korunmadan olsun dedik bu geckme çıktı şimdide

Pardon canım 3 Nisan yumurtlama oldu😒😒ben yanlış yazmışım

Allah'ım nasip etsin inşallah biz daha yeni evliyiz ama çok istiyoruz hiç korunmadan olsun dedik bu geckme çıktı şimdide
Ya evet benimde tarihlerden dolayi kafam karıştı :)

Sorun değil canım bende bu aydan çok şüphelendim ama yok sanırım :)

Yarın yada diğer gün olmam gerekiyor dün erken gebelik testi yaptım hayalet böyle ışığa tutunca bi çizgi gördüm sanki lakin eşim görmediğini söyledi 😂 bende çok üstüne düşmedim yok heralde dedim

Yarın yada diğer gün olmam gerekiyor dün erken gebelik testi yaptım hayalet böyle ışığa tutunma gibi bi çizgi gördüm lakin eşim görmediğini söyledi 😂 bende çok üstüne düşmedi yok heralde dedim
Ya inşallah vardır şu hayırlı günlerde Allah gönlümüze göre versin ben normal 5 TL lik olanlardan yaptım hep tek çizgi

Inşallah canım bir yanim çok istiyor bir yanımda şu belirsizliklerden dolayi beni korkutuyor salgın falan en hayırlı zamanda versin inşallah tuhaf duygular 😊

Hiç korunma olmadı iki günde bir ilişki oldu yani son adete göre yumurtlama gününde de oldu ve bütün belirtiler var kasık ağrısı bel ağrısı ama testler negatif
Soyle bir durum var son testinizden sonra 1 hafta daha bekleyin kan verin negatif olursa doktora gidin derim

Back
X