- 25 Nisan 2020
- 686
- 1.148
- 43
- 31
evet bende çok istiyorumSizde mi gebelik düşünüyorsunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende çok istiyorumSizde mi gebelik düşünüyorsunuz
Pardon canım 3 Nisan yumurtlama olduHani adet oluyoruz sonra
Şöyle düşünün adetin 16. Günü yumurtlama ya ona göre hesapladım 13 mart son adet tarihi
Allah'ım nasip etsin inşallah biz daha yeni evliyiz ama çok istiyoruz hiç korunmadan olsun dedik bu geckme çıktı şimdideevet bende çok istiyorum![]()
Inşallah en yakın zamanda Rabbim nasip eder isteyen herkeseevet bende çok istiyorum![]()
Inşallah en yakın zamanda size ve isteyen herkese Rabbim nasip etsin :)
AminnInşallah en yakın zamanda Rabbim nasip eder isteyen herkese
Ya evet benimde tarihlerden dolayi kafam karıştı :)Pardon canım 3 Nisan yumurtlama olduben yanlış yazmışım
Allah'ım nasip etsin inşallah biz daha yeni evliyiz ama çok istiyoruz hiç korunmadan olsun dedik bu geckme çıktı şimdide
Takvim yükledim ilk aydan oda gecikme oldu adet tarihi yazıyor üstünden 11 gün geçtiYa evet benimde tarihlerden dolayi kafam karıştı :)
Gecikme oldumu sizdede inşallah olurSorun değil canım bende bu aydan çok şüphelendim ama yok sanırım :)
Ya inşallah vardır şu hayırlı günlerde Allah gönlümüze göre versin ben normal 5 TL lik olanlardan yaptım hep tek çizgiYarın yada diğer gün olmam gerekiyor dün erken gebelik testi yaptım hayalet böyle ışığa tutunma gibi bi çizgi gördüm lakin eşim görmediğini söyledibende çok üstüne düşmedi yok heralde dedim
AminnInşallah canım bir yanim çok istiyor bir yanımda şu belirsizlikler dolayi beni korkutuyor salgın falan en hayırlı zamanda versin inşallah tuhaf duygular![]()
Soyle bir durum var son testinizden sonra 1 hafta daha bekleyin kan verin negatif olursa doktora gidin derimHiç korunma olmadı iki günde bir ilişki oldu yani son adete göre yumurtlama gününde de oldu ve bütün belirtiler var kasık ağrısı bel ağrısı ama testler negatif