Gebeliğe Hazırlık Yardimm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bizde bebek istiyoruz ve seni çok iyi anlıyorum
tek yapmamız gereken herşeyi akışa bırakmak
onu yapan herkes hamile kalıyor tabi istisnalar da var
ama ne kadar çok takılırsak
okadar olmuyor
inanın :dua:

Evet ama belirttiğim gibi takmamak elimde değil hiç bir şekilde kontrol edemiyorum beynimi bu konuda tamam takmadım bu ay umursamadım diyorum zamansız bir şekilde düşünmeye başlıyorum maalesef

bnm gorumcem sogan kuru yaptı evet yaptıkdan snrada hamıle kaldı kızı oldukdan 6sene snra dusunnuce sogan kuru yptı bırde tarcın caylarını tarcınlı ıc oda faydalı oluyor en önmlısı cogu kez psıkolojk hıc bılmedgn bı anda kalcksn dusunmemeye calıs cok ustelıyıncede kalamayabılıyorsun

İnsalllah evet kafa da biten bı durum

maydonoza dıkkat et kalırsın busefer dusuge neden olur maydanozda kasgevsetıyo rahmını gevsetıyor dusugede neden olabılıyor nguzelı sogan kuru

bn oglumdan snra cok kafaya takmısdım dusukden bırsene snra kaldım sogan kuru bırde caylarıma tarcın attım malum radyasyon atmada cok yardımcı kızım bırbucuk yasnda elhamdurullah ıns alah ıkız verır sızlere ıkısını bır yasarsınız

ben hamıle kalınca 4ay demedım kımseye dusukde dedım nazara geldm karnmda ölmüş bır ay oyle tasımısım
dr bıle sasırdı alahdn sna bırsey olmams dıye ama ondn snra 1sene ypmadım bırsene snra kaldm busefer kanda 3ay cıkmadı dıs cektırdımantıbıyotk ıcdm ıkı kere kanda gozukmedı snra10 hftalıkdı ogrendıgmda hamıleydım

ben hamıle kalınca 4ay demedım kımseye dusukde dedım nazara geldm karnmda ölmüş bır ay oyle tasımısım
dr bıle sasırdı alahdn sna bırsey olmams dıye ama ondn snra 1sene ypmadım bırsene snra kaldm busefer kanda 3ay cıkmadı dıs cektırdımantıbıyotk ıcdm ıkı kere kanda gozukmedı snra10 hftalıkdı ogrendıgmda hamıleydım
verende allah alanda allah sabırla hersey olur nasıbınızse ınsallah

Back
X