- Konu Sahibi Sedatayfunn
Bu arkadaşımın canm hemn oldu yumurtlama catlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm instgram kullanmıyorum maalesefCanım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibi![]()
Canım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibiValla canm ben testi aldım işte ikinci yani t çizgisi koyulasmaya başladı değerlendirmeye başladım olay şu benm yumurta gec çatladı o yuzden her günü değerlendirdim çatlama oldu yine değerlendirdim sana atarim resmini hatta bide arkadaşımın var onu da atarjm çünkü oda ilk kez test kullandı hamile olduğunu ogrendi
12 13 14 dıgerleri ne gore koyu. Yanı seyı merak ediyorum bugun lerın hepsinde mi ılıskı ye gırılmelı yads bı gun durup bı gun degerlendırsek olur herhalde ben ıyıce arastırıyımEki Görüntüle 2921973
Bu arkadaşımın canm hemn oldu yumurtlama catlama
Yaninda işaret olanlarda girdi ama koyu olunca br siliklesme olunca çok dikkat etti girdi yani iliskiyeCanım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibi
12 13 14 dıgerleri ne gore koyu. Yanı seyı merak ediyorum bugun lerın hepsinde mi ılıskı ye gırılmelı yads bı gun durup bı gun degerlendırsek olur herhalde ben ıyıce arastırıyım
Pardon 11.12 13Canım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibi
12 13 14 dıgerleri ne gore koyu. Yanı seyı merak ediyorum bugun lerın hepsinde mi ılıskı ye gırılmelı yads bı gun durup bı gun degerlendırsek olur herhalde ben ıyıce arastırıyım
13 yazanda da girdi işaret koymamış canm iste çatlama günü çünkü o günCanım eger istersen Instagram dan atar mısın ben burdan bısı anlamıyorum sorun olursa atabilirsin mesajlar karısıyo gibi
Anladım canımYaninda işaret olanlarda girdi ama koyu olunca br siliklesme olunca çok dikkat etti girdi yani iliskiye
Anladım canım hemen hemen 1 hafta. Bende deneyım hemen bakalım nolcak denemek te fayda var birde mesela saatlerinde yapmış ya o saatlerde degılde gun ıcerı sınde gırilse olur mu13 yazanda da girdi işaret koymamış canm iste çatlama günü çünkü o gün
O saatler testi yaptığı saatler canm iliski saati değil testi aynı saatte yapmaya dikkat et yeterAnladım canım
Anladım canım hemen hemen 1 hafta. Bende deneyım hemen bakalım nolcak denemek te fayda var birde mesela saatlerinde yapmış ya o saatlerde degılde gun ıcerı sınde gırilse olur mu
Tamam canım hakkını helal et cidden bir suru soru sordum tesekkur ederım ınsallah vesile olur sana cok dua edıcemO saatler testi yaptığı saatler canm iliski saati değil testi aynı saatte yapmaya dikkat et yeter
Sacmalama her zman yaz canm ınsallah olur inşallah inan çok sevinirim test alınca yaz burdan mesaj atabiliyorsun ister ordan at jster burdan hiç fark etmez sadece düşünmemeye çalış o ay oluyor emin ol ben ilk defa esimle basbasa zman geçirdim tatile gittim yalnız kaldım stresten sinirden uzaktim ve oldu sende öyle yap takma kafayaTamam canım hakkını helal et cidden bir suru soru sordum tesekkur ederım ınsallah vesile olur sana cok dua edıcem![]()
Tamam canım haklısın dusunmemeye calısıcam eger guzel bı haber alırsam ılk haber vercm ınsanlardan birisin emin ol cok saol Allah razı olsunSacmalama her zman yaz canm ınsallah olur inşallah inan çok sevinirim test alınca yaz burdan mesaj atabiliyorsun ister ordan at jster burdan hiç fark etmez sadece düşünmemeye çalış o ay oluyor emin ol ben ilk defa esimle basbasa zman geçirdim tatile gittim yalnız kaldım stresten sinirden uzaktim ve oldu sende öyle yap takma kafaya
Ne demek canım benim inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız test yokken bile degerlendir canm imkanın varsa belki de yumurtlama günün yakın teste gerek olmadan hamile kalırsın bu ay ❤Tamam canım haklısın dusunmemeye calısıcam eger guzel bı haber alırsam ılk haber vercm ınsanlardan birisin emin ol cok saol Allah razı olsun
Ovulasyon testleriyle takip edip ilişki gününü ayarla bence çoğu kişi öyle hamile kaldı. Bide soğan kürü hamile kalmak için birebir diyorlar rahimi temizliyor iltihap ne varsa atıyor o şekilde hamile kalanda çokMerhaba kızlar hamile kalmak istiyorum herhangi bir sorun yok ben ve esimde bende sadece ıdrar yolu enfeksiyonu var arı sütünü duydum kullananan var mı yada sizler hamıle kalmak için hangi kürleri yaptınız bilgi verir misin lutfen
Aynen canm git bnce belki de istenilen boyuta geldi daha çatlama olmadi o zamanda igne yapıyorlar çatlama oluyor ınsallah ona gerek yoktur catlamistir yada kist olmasından igne daha iyi olur hakkında hayırlısı olsun cnmDoktor kontrolü değil bu sefer kullanabilirsin demişti bana ağrılarım var şuan acaba çatlama mı olmadı ondan mı ağrı var yada kist olarak mı kaldı pazartesi doktora gidersem iyi olacak
Sogan denedim aslında ama 1 bardak ıctım sonra midem kotu oldu ovulasyon ıcın hemen alıp denıcem tesekkur ederımOvulasyon testleriyle takip edip ilişki gününü ayarla bence çoğu kişi öyle hamile kaldı. Bide soğan kürü hamile kalmak için birebir diyorlar rahimi temizliyor iltihap ne varsa atıyor o şekilde hamile kalanda çok
Canımsın guzel dileklerin için çok teşekkür ederim uygulamayı pek bilmiyorum kime ne yazıyorum mesaj kıme gıdıyo onu da bilmiyorum kusurum varsa af ola ıyıkı yazdın az da olsa moralim duzeldı cok saolNe demek canım benim inşallah bu ay seninde güzel haberlerini alırız test yokken bile degerlendir canm imkanın varsa belki de yumurtlama günün yakın teste gerek olmadan hamile kalırsın bu ay ❤
Zamanla kullandıkça alışırsın kuzum 1 senedir takip ediyorum bnde sayfayı ama ovulasyon testini buraya attim kızlardan yardım aldım o zamandan beri sürekli burdayımCanımsın guzel dileklerin için çok teşekkür ederim uygulamayı pek bilmiyorum kime ne yazıyorum mesaj kıme gıdıyo onu da bilmiyorum kusurum varsa af ola ıyıkı yazdın az da olsa moralim duzeldı cok saol![]()
Cok haklısın canım kafama takılan bısı olursa sana yazarım Allah razı olsun sımdıdenZamanla kullandıkça alışırsın kuzum 1 senedir takip ediyorum bnde sayfayı ama ovulasyon testini buraya attim kızlardan yardım aldım o zamandan beri sürekli burdayımcanm degerlendirme yaparsan bu ay çok dikkat et en azindan hastalanınca kadar nasip bu isler ne zamn gelir bebek bilemezsin