yardımm

duygulu87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
15
0
36
İstanbul
arkadaslar yarın adet gunum ama hıc bır belırtım yok normedle 2 gun oncesınden mıgrenırım tutardı ama bu ay olmadı bu sabah mıde bulantısıyla uyandım ve karnımda kasıklarımda tatlı bır kasıntı var anlamı nedır adetı gecmseınden snra kac gun beklemelıyım test ıcın

arkadaslar yarın adet gunum ama hıc bır belırtım yok normedle 2 gun oncesınden mıgrenırım tutardı ama bu ay olmadı bu sabah mıde bulantısıyla uyandım ve karnımda kasıklarımda tatlı bır kasıntı var anlamı nedır adetı gecmseınden snra kac gun beklemelıyım test ıcın

ben adet günümde yapmştım canım.Çift çizgiyi görmüştüm.

canım bütün dualarım seninle ve bebeğinle hayırlısı ile kalp atısını duyarsınız inşallah
sende herhengı bır belırtı olmusmuydu?

amn inşllh allah razı olsun cnm.Bende uyku çok fazla vardı.İdrara çıkma.Ağzımda metal bir tat.idrarımn rengi çok koyuydu.Bulantım kusmam felan hiç olmadı çok şükür.Ben ilaç kullanıyodum onların etkisidir diye düşünüyordum rüyamda felanda görünce test yaptım.

canım bütün dualarım seninle ve bebeğinle hayırlısı ile kalp atısını duyarsınız inşallah
sende herhengı bır belırtı olmusmuydu?

amin inşllh allah razı olsn canm.Ben ilaç kullanıyodum fitil antibiyotik felan.Çok sık idarara çıkıyodum çok uyuyordum ağzımda metal bir tat vardı Çok nadir bulantı oluyordu idrarımın rengi çok koyuydu ben ilaçların yan etkisidir diye düşündüm.Birden içime doğdu adet günü test yaptım çıktı.

amn inşllh allah razı olsun cnm.Bende uyku çok fazla vardı.İdrara çıkma.Ağzımda metal bir tat.idrarımn rengi çok koyuydu.Bulantım kusmam felan hiç olmadı çok şükür.Ben ilaç kullanıyodum onların etkisidir diye düşünüyordum rüyamda felanda görünce test yaptım.

günaydın ben hala hastalanmadım ve evde yaptıgım teste de cıkmıyor hep tek cızgı sanırım mevsım degısıklıgınden kaynaklanan bı gecıkme:( ama göhüslerim cok şiştii ve cok acıyolar bırde kasıklarımda ıcten gelen bı kasıntı var offff anlamdım bıraz daha bekleyıp oyle gıdıcem doktora bu arada sen ne zman gıdeceksın doktora umarım hayırlı haberler alırsın

Back
X