Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar rahim ağzı yarası için fitil kullanan var mı bana yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler....
benim rahim ağzında yara vardı. Dr m dondurmuştu. Ondan sonra fittpil vermişti bana. Senin sorunun ne acaba??
kızlar rahim ağzı yarası için fitil kullanan var mı bana yardımcı olur musunuz.
Teşekkürler....
benim rahim ağzında yara vardı. Dr m dondurmuştu. Ondan sonra fittpil vermişti bana. Senin sorunun ne acaba??
merhaba,
1 yıl önce muayene sırasında doktor küçük bir yaram olduğunu ve çok önemli olmadığını söylemişti, 4 aydır sürekli enfeksiyon ve iltihap olayları ile boğuşuyorum ve bunun için sürekli fitil kullanmam gerekiyor, hiç bir doktor fitille yaran geçer demedi ve o kadar fitil v.s. kullandım yarada da bir değişiklik olmadı ve geçmedi, anlayacağın fitille yara tedavisi olmuyor, tecrübe ile de görmüş oldum ( zaten hiç bir doktor da böyle birşey demedi) rahim ağzı yarasının tek tedavisi dondurma yada yakma işlemi bildiğim kadarı ile, doktor dondurma işleminin daha modern bir yöntem olduğunu söyledi ve bu ay yarayı donduralım dedi, ben kararsızım![]()
merhaba,
1 yıl önce muayene sırasında doktor küçük bir yaram olduğunu ve çok önemli olmadığını söylemişti, 4 aydır sürekli enfeksiyon ve iltihap olayları ile boğuşuyorum ve bunun için sürekli fitil kullanmam gerekiyor, hiç bir doktor fitille yaran geçer demedi ve o kadar fitil v.s. kullandım yarada da bir değişiklik olmadı ve geçmedi, anlayacağın fitille yara tedavisi olmuyor, tecrübe ile de görmüş oldum ( zaten hiç bir doktor da böyle birşey demedi) rahim ağzı yarasının tek tedavisi dondurma yada yakma işlemi bildiğim kadarı ile, doktor dondurma işleminin daha modern bir yöntem olduğunu söyledi ve bu ay yarayı donduralım dedi, ben kararsızım![]()
zaten fitili hiç kullanamadım ayrıca bende pataloji tahlili istedi yaptırdım fakat başka bir doktora gidip muayane oldum daha sonra yaranın haricinde 5 cm büyüklüğünde kist çıktı daha tam olarak sonuçlarımı gösteremedim doktora ama çok korkuyorum ben
zaten doktor fitili başka bir sebeple vermiştir, yarayı tedavi etmek için değildir....patoloji sonucun ne çıktı, kistin nerdeymiş ? aslında durumunu çok anlayamadım sanırımyara dondurma konusunda ise yaranın üstüne -90 derece gibi bir soğuklukta ordaki yara denilen bozuk hücreler parçalanıyormuş sanırım...yara dondurma diye aratırsan teferrutalı bilgi var aslında, yardımcı olur biraz, bulmazsan ben de iletebilirm. ben henüz bu işlemi yaptırmadım, sanırım 10 gün içinde uygulama söz konusu olacak, ben de tedirginim.
canım bende 6 cm lik bir kist vardı çok şükür kist küçülmeye başlamış ama rahim ağzında yara var dedi şimdi adet günümün geçmesini bekliyorum yarayı yakalım diyor doktor ama ben nasıl olucağını bilmiyorum ve çok korkuyorum dondurma olayını da merak ediyorum acaba hangisi daha iyi olur diye.Sen ne yaptın senin durumun nedir yada sende nasıl bi tedavi uygulanmaya başlandı paylaşırsan çok sevinirim canım.