Canım ya bozma moralini, kendini iyi hisset ki bebeğin de sana sımsıkı tutunsun annesi. İnşallah bir sıkıntın olmadan sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Yemene içmene dinlenmene de dikkat et bir müddet.
:-( dün akşam bebeğimi kaybettim..
Allah ım sana güç versin.başın sağolsun canım.
:-( dün akşam bebeğimi kaybettim..
Öncelikle basin sağolsun..gerçekten çok üzücü bi durum..ama mutlaka pihtilasma testlerine baktirmalisin bence çünkü bazen bu testlerde homozigot sonuç cikarsa sadece gebelikte değil gebelik sonra si normal hayatında da dikkat etmen gerekebiliyor..bide eğer pihtilasma testlerinde sorun ciikarsa gebe kalmadan da aspirin folbiol kullandirip kan akisini artiriyorlar..hatta bazi doktorlar gebe kalmadan bile iğne verebiliyor..yani tam tedavi şeklin icin mutlaka tahlillerini yaptirmalisn.Rabbim saglikli bi şekilde bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin..
Çok teşekkürler ederim bu ilaçları test yapılmadan verdiler bana düşük yaptıktan sonra başka bir doktorla görüştüm ve bunların verilmesi için illaki teste gerek olmadığını söyledi eğer tekrar hamile kalırsan yine bunları kullanacaksın dedi ama eşim de bende 2. Düşüğüm olduğu için test yaptırmak istediğimizi söyledik düşük yaptığım için 2 sonra yaptırabilirsin dedi
Cnm doğru söylüyorsun gebe kalirsan yine ayni ilaclari kullanacaksin ama mesela benim doktorum mutlaka gebe kalmadan önce 3 ay aspirin folbiol kullanacak sin demişti sonrada gebe kalinca igneyede basladik yani buradaki çoğu arkadasimiz gebe kalmadan ilaç kullanıyor istersen doktoruna bunu bi Daniş..
Aslında onuda sordum bana sadece hamile kalmayı düşünmeden bir ay önce folik asite başla yeterli dedi ama bir sonraki pazartesi günü başka bir doktora gideceğim birde ona sorayım sanada çok teşekkür ederim canım
Bulunduğum ilde Üniversite hastanesi yok o yüzden daha test yaptırmadım düşük yapalı 1 ay oldu daha adette olmadımnasılsın arkadaşım.. durumun nasıl. testlere başladın mı? düşükten sonra düzene girdin mi?
Bulunduğum ilde Üniversite hastanesi yok o yüzden daha test yaptırmadım düşük yapalı 1 ay oldu daha adette olmadımbu arada teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?