- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
kızlar merhaba,içinden çıkamadığım bir sıkıntım var yardımcı olursanız fikir verirseniz çok sevinirim.Biz erkek arkadaşımla bir kaç ay önce evlilik kararı aldık işte söz oldu falan.sonrası için dedik ki geleneksel şeylerle uğraşmayalım ufak bir nişan yemeği olsun öyle bohçeymış zırt pırt uğraşmayalım.yüzükleri ortak aldık herkes kendi kıyafetini aldı ailelerle konuştuk bohçe falan hazırlanmicak diye.Neyse nişan günü geldi yemek yedik çokta güzel oldu falan.Ogün erkek arkadaşımın ailesi yarın size gelicez gitmeden gelelim falan dedi tamam dedik.Ertesi gün bi geldiler ellerinde 2 tane bohça.Biz tabi şok.Neyse gittiler açtık içinden büssürü patik yün bişiler çıktı.Benim ailem tabiki bana tepki gösterdi hani olmicaktı bize yaptırmadın elimiz boş kaldık böyle iş mi olur diye.Ben de erkek arkadaşıma carladım bu ne diye o da annesine kızmış baya bi kadın ağladı hevesim vardı yaptım falan demiş.Bir kaç gündür biz evde ne yapsak diye dolanıyoruz herkes bana yüklenio işte olmicak dedin bizi mahçup ettin falan diye.Bir taraftan sinirleniyorum annesi sözümüzü dinlemedi bir taraftan üzülüyorum iyice elim ayağıma dolaştı.Bugün arayıp konuşsam diyorum ama ne yapsam bilemedim bunun içinden nasıl çıksam.biz de yapıp götürsek mi karşılık hiç istememe rağmen ,yoksa bu tavrımı devam ettirip götürmesek mi böyle anlaşmıştık diye?? uzun oldu özür dilerim yardımlarınızı bekliyorum.