Yardımm

Busra01g

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
3
1
1
27
Herkese merhaba. Umarim okursunuz bana bi yol gosterirsiniz .Fazla uzatmadan direk konuya girmek istiyorum. Arkadaslar suan üniversiteye hazırlanıyorum dershaneye gidiyorum ama üzerimde yapamicam korkusu var hep ailemin yuzunu gulduremicegimi dusunuyorum cunku babam emekliye ayrildi ek olarak calisiyo hala ama dururmumuzun cok iyi oldugu soylenemez kendi halindr cekirdek bi aileyiz ve dershaneye 5 bin para saydi yol param harcligim haric tabi ben kendimi yuk altinda hissediyorum babam sağolsun bugüne kadar hiç biseyden mahrum bırakmadı gözüm hic biseyde kalmadi giydirdi enguzelini gezdirdi elinden gelenin fazlasini yapti ben sizin icin varim der hep ve bu sozunununde hakkini verrir her zaman. Fakat ben yanlis secimler yapip onu uzmekten asiri korkuyorum bana bi akil verin ne yapmaliyim bundan sonra nasi hareket etmeliyim ben ? Herkeslere tesekkurler simdiden. Hakkinizi helal edin fazla uzun oldu.

Daha ekim ayındayız ya hu.
Ekim ayında daha çalışmaya başlamamış bile olabilirsin.
Baştan sıkı tut.
Stres yapma.
Olur merak etme. Henüz üniversite sınavında pek iş dönmüyor hala çalışan kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…