YARDIMMM :( 5. Hafta kahverengi lekelenme

karakulli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.363
595
123
42
kızlar günaydın, şu an 5. Haftanın başındayım 2-3 gündür sarı-sütlü kahve içerisinde az az koyu kahve pütürcükleri olan değişik bir akıntıyla karşılaşıyorum. Önceki gün doktorum progesteronun düşük (17 çıktı) proluton iğne ve progestan kullanacaksın dedi. 2 gün önce başladım bunlara, akıntı dün gündüz kesildi sabah kalktım yine var az az... sizce bu neyin belirtisi? Kormalı mıyım?

kızlar günaydın, şu an 5. Haftanın başındayım 2-3 gündür sarı-sütlü kahve içerisinde az az koyu kahve pütürcükleri olan değişik bir akıntıyla karşılaşıyorum. Önceki gün doktorum progesteronun düşük (17 çıktı) proluton iğne ve progestan kullanacaksın dedi. 2 gün önce başladım bunlara, akıntı dün gündüz kesildi sabah kalktım yine var az az... sizce bu neyin belirtisi? Kormalı mıyım?
kiiix hamile misin gozun aydin.saglikla kucagina al insallah.hatırladın mi bilmem beni.progestan kac tane kullaniyosn bilmem ama bi tanesini vajinadan fitil olrak atabilrsn hem daha etkili olur ama once dr una danis.kahverengi eski kandr ama dr unu bilgilendr cunku kesilmesi lazim bi git muayne ol hem stres yapmamis olursn canm.hic korkma benmde olmustu ilk haftalarda 2 gun hastanede yattim hatta

kiiix hamile misin gozun aydin.saglikla kucagina al insallah.hatırladın mi bilmem beni.progestan kac tane kullaniyosn bilmem ama bi tanesini vajinadan fitil olrak atabilrsn hem daha etkili olur ama once dr una danis.kahverengi eski kandr ama dr unu bilgilendr cunku kesilmesi lazim bi git muayne ol hem stres yapmamis olursn canm.hic korkma benmde olmustu ilk haftalarda 2 gun hastanede yattim hatta
Ayyyy canııımmmm hatırlamaz mıyııımmm hamileyim ama daha keseyi görmedik beta hcg takibindeyim. Bu leke çok korkutuyor beni yaaa, iğne oldum önceki gün progesteron için, sabah akşam progestan kapsül alttan gönderiyorum. Dün kesilmişti bugün gene başladı. Senin nasıl gidiyor canım yok değil mi bir sıkıntı?

bende de oluyor.2 embriyodan biri tutunca vucut progestanı düşürüyormuş bende progestan kullanıyorum 10 günde bir prognex 50mg vurunuyorum.

Ayyyy canııımmmm hatırlamaz mıyııımmm hamileyim ama daha keseyi görmedik beta hcg takibindeyim. Bu leke çok korkutuyor beni yaaa, iğne oldum önceki gün progesteron için, sabah akşam progestan kapsül alttan gönderiyorum. Dün kesilmişti bugün gene başladı. Senin nasıl gidiyor canım yok değil mi bir sıkıntı?
renk kirmiziya donmuyosa korkma.eski kandr canim.cok sukur bi sıkıntı yok bende seker cikti sadece diyete basladik.
drnunu bilgilendr yine geldi leke diye ona gore yonlendrir canim

Aaaaa canım sen hamileymişin topikşerden hatırladım seni sağlıkla kucağıma aş inşallah çok sevindim korkma kanama olmasında akıntı normal

renk kirmiziya donmuyosa korkma.eski kandr canim.cok sukur bi sıkıntı yok bende seker cikti sadece diyete basladik.
drnunu bilgilendr yine geldi leke diye ona gore yonlendrir canim
Anladım canım sağolasın kırmızıya dönmedi arada sarı arada açık aütlü kahve devam ediyor. Doktora gidiyorum şu an bakalım ne diyecek.
Bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine şekeri olanların bebekleri topan topan doğuyormuş ısırırsın:)

Aaaaa canım sen hamileymişin topikşerden hatırladım seni sağlıkla kucağıma aş inşallah çok sevindim korkma kanama olmasında akıntı normal
Valla öyleymiş canım ben de yeni öğrendim. Umarım bu sefer sağlıklıdır da doğurabilirim artık kuzumu. Akıntı sinsi sinsi devam doktor ne diyecek bakalım;)

Anladım canım sağolasın kırmızıya dönmedi arada sarı arada açık aütlü kahve devam ediyor. Doktora gidiyorum şu an bakalım ne diyecek.
Bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine şekeri olanların bebekleri topan topan doğuyormuş ısırırsın:)
bizimkide haftasinla uyumlu nasil sekerse bu cok sukur amniyon sivisida beybinin kilosu ta iyi.diyetten dolayi psikolojimiz bozhk sadece :)) ayy sonucu bana da yaz hayirli haberlerle gel insallah

Bi iki güne tamamen kesilir bende de aynı şekilde olmuştu kullanmaya devam et progestan alttan kullanıyorsun dimi? Alttan kullandığın zaman daha hızlı kesiyor.

Peki kesilme ya da azalma oluyor mu canım, ne sinsi şey yaaa sinir etti üç gündür beni
ara ara kesiliyor.doktorlar pişkin olabiliyor.sakın kızma bebekte hiçbirşey yokkende olabildiği için benimde 5. haftada vardı.2 embriyodan biri tutmuştur diyen bile olmadı 1 tane keseyi görüp.haslanmış yumurtanı bal tereyağını eksik etme.ayaklarını dik derler ama ben ayak diktikçe hep belim böbreğim ağrıdı.ben idrar yollarımdan da şüphe ettim. bi sıkıntı çıkmadı tahlilde.

Kızlar sağolun cevaplarınız için ama değerim gene düşmüş. 3. Gebelik de olmadı:110:
yaa :( kacti kac olmus degerin.sen butun testlerni yaptrmstn dimi canim rahim filmi falan.yaptrmadysan bunlari yaptr bi dahakine tedbirli olursn.vardir vakti benmde kac dusukten sonra oldu yani insallah kucgaima alirim.bu donem bile korkuyla geciyo hala.uzme kendini en azindan hamile kalablyrz diye avutcaz kendimizi.dermansiz derdimz olmasn

kahverengi lekelenme dusuk tehdidi. benim dr um direk boyle soylemisti yat dinlen sadece wc ye kalk demisti ama 7 haftalikken dusuk olmustu

Back
X