yardımmm ..6 aylık bebeğime dr astım teşhisi koydu. yeni halı bakıyorum

gazili07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
65
8
48
yardım eder misiniz. bebeğim astım olmuşiki buçuk yıldır kullanıyorum evdeki halıları ve her gün avuç avuç tüy kalkıyor. yeni halı bakıyorum ama kesinlikle tüy bırakmaması gerekiyor. kullandığınız tavsiye edeceğiniz halı veya halı markası var mı.

atlas halının nano halılaarı dikkatimi çekti tüyler uçuşur mu ki alsam kullanan var mı

cnm piyaada tüy birakmayan bi sürü halı çeşidi var. Mutlaka kaliteli markaların mağazalarına gidip antialarjik ve toz kaldırmayanın dan bakmalısın.

antialerjik halı da olsa yada tüysüz halı diye alsanız bile sizin evde kilim türü kullanmanız gerekir çünkü ne kadar çok temizlensede içinde mikrop kalır sizin evde kilim kullanmanız daha sağlıklı olur

festival halının hav bırakmayan ve antimikrobiyal halıları var özel bir iplikten üretiliyor onları inceleyebilirsin
google festival halı antimikrobiyal yazıp çıkan sonuçları inceleyebilirsin

merhaba. %100 polyamid halı kullanmanız gerekli. anti bakteriyeldir. doktorların astım hastalarına tavsiye ettigi halıdır. internetten arastırın bulabilirsiniz. facebookta isimli halı olarak aratın onlar polyamid halı satıyor diye hatırlıyorum.

alerjikler için halılar var bildiğim kadarıyla iyice bir araştır internetten

öncelikle çok geçmiş olsun diyicem bebişe Allah şifa versin ilk olarak www.ilkebiorezonans.com bu adresi güzelce incele

Sık olarak astım atağına yol açan etkenler şunlardır:Ev tozu akarları 2 Çimen,ağaç ,hububat polenleri 3Küfler 4Hamam böcekleri 5Kedi,köpek, kuş gibi ev içersinde beslenen hayvanlar 6 Nezle grip gibi enfeksiyonlar7Sigara dumanı, odun ,kömür dumanı, tezek yakma, parfüm,saç spreyleri, yemek ,boya kokuları gibi ağır kokular, otomobil içersindeki kokular,sis ve hava kirliliği8Psikolojik faktörler9Egzersiz10Aşırı rutubetli iklim11Hava ve mevsim şartlarında değişim12Gülme, ağlama gibi ani sık nefes alış verişini gerektiren manevralar12Mesleki faktörler

benim annem kullandığı bir ürün eşimde bu ürünün tanıtım ve satışını yapmakta ihlas aura cleanmax isimli ürün var ev akarlarını maytları mantarları evde halıda koltukta yatakta yastıkta bulunan tüm toz ve akarları derin dövücüsü sayesinde temizleyen hava arıtma yapabilen yastığındaki toz ve evakarlarını temizlemek için vakkum paketi olan aynı zamanda halı yıkama işinide aynı makinede yapabileceğin 1 cihaz var halını değil evdeki astım tetikleyen akarları yok etmen endişeni azaltacaktır tanıtımları ücretsiz yapıyor ihlas istersen mesaj at tanıtımını gör

temizlik robotu çok işe yarıyor. Ama halı aramak yanlış bir seçim. Halıya alternatif bulmalısınız. 7 yıllık astımla mücadelemde şunu öğrendim:Yatak odasında asla halı kullanma.(çözüm olarak tahta gibi bambu halılar var.onları serdim.) Eğer mümküne koltukları deri yap(ben yapamadım. Deri koltukta oturamıyorum. Bebeğin odasında fazladan hiçbir tekstil malzemesi bulunmasın. Peluş oyuncaklar 60 derecede yıkansın. salon için çok ince halı yada kilim düşünülebilir.

Benim oglumda alerjik astim yattigi odada haliyok yatak odasi tekstili tamemne 6o derecede yikanabilen urunler odada yin kaz tugu pamuk adina hix birsey yok
Evimin de tum halilarini degistiedim tuliba hali aldim bikdigigin kilim tuh vh hoc birsey yok farki cok anladik
birde tavsiyem keciboynuzu ozu kulallnmaniz oglum onubkullandugujdan beri hic atak gecurmedi(bronsit)
artik astim tedavisinude 5 aydir biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…