Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canım devlette zaten virüsten dolayı dr yok hep asistan drlar bakıyo ama ben gülhane eğitim araştırma ya gittim kendi dr özel ama kontrol için durumun iyiyse özel öneririm sağlık açısından da daha iyi tabiArkadaşlar hamileyim hastane ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim Ankara da yeni olduğum için pek bir yer bilmiyorum ve tanımıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Özel düşünüyorum virüs açısından dediğiniz gibi daha sağlıklı. Özel de önerebileceğiniz doktor hastane var mıMerhaba canım devlette zaten virüsten dolayı dr yok hep asistan drlar bakıyo ama ben gülhane eğitim araştırma ya gittim kendi dr özel ama kontrol için durumun iyiyse özel öneririm sağlık açısından da daha iyi tabi
Benim gittiğim dr kliniği var keçiörende oraya gidiyorum hastane olarakta özel orta doğu varÖzel düşünüyorum virüs açısından dediğiniz gibi daha sağlıklı. Özel de önerebileceğiniz doktor hastane var mı
Doktorunuzdan memnun musunuz adı nedirBenim gittiğim dr kliniği var keçiörende oraya gidiyorum hastane olarakta özel orta doğu var
Evet memnunum engin mazlum adı keçiörende araştır istersen muayne ücreti 250 tlDoktorunuzdan memnun musunuz adı nedir
Merhaba canim ebru Zülfikaroglu diye bi doktor var özel koro hastanesinde istersen bi bak cok iyi bi doktor instagram sitesi var ismini yazip bakabilirnsArkadaşlar hamileyim hastane ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim Ankara da yeni olduğum için pek bir yer bilmiyorum ve tanımıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Araştırayım teşekkür ederim :)Merhaba canim ebru Zülfikaroglu diye bi doktor var özel koro hastanesinde istersen bi bak cok iyi bi doktor instagram sitesi var ismini yazip bakabilirns
Esra cabuk comerte gidiyorum ben dogum paketi aldim.İlgisinden dolayi memnunum imkanin varsa devlete gitme zaten ilk dogumum devletteydi yanlis diktiler neler cektim mahfettiler beni.Arkadaşlar hamileyim hastane ve doktor önerisi verirseniz çok sevinirim Ankara da yeni olduğum için pek bir yer bilmiyorum ve tanımıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim :)
Teşekkür ederim devlet düşünmüyorum şuan süreçte asla düşünemem sağolun araştırayım ne kadara almıştınız doğum paketiniEsra cabuk comerte gidiyorum ben dogum paketi aldim.İlgisinden dolayi memnunum imkanin varsa devlete gitme zaten ilk dogumum devletteydi yanlis diktiler neler cektim mahfettiler beni.
Bende Esra Hocamin hastasiyim dogum paketi aldik 9bin en dusugu hastaneye gore degisiyor.Dogumuma cok az kaldi heyecan dorukta nasiptir insallah.Saglikla kucagimiza alalim.Teşekkür ederim devlet düşünmüyorum şuan süreçte asla düşünemem sağolun araştırayım ne kadara almıştınız doğum paketini
Anladım teşekkürler :)Bende Esra Hocamin hastasiyim dogum paketi aldik 9bin en dusugu hastaneye gore degisiyor.Dogumuma cok az kaldi heyecan dorukta nasiptir insallah.Saglikla kucagimiza alalim.
Hangi hastanede olacak doğumunuz inşallah?Bende Esra Hocamin hastasiyim dogum paketi aldik 9bin en dusugu hastaneye gore degisiyor.Dogumuma cok az kaldi heyecan dorukta nasiptir insallah.Saglikla kucagimiza alalim.