yardimmm arkadaslar !

• Konu Sahibi Konu Sahibi Brake
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Brake

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
387
12
68
Selam ark 1 hafta önce bebegimoldugunu ögrendim henuz 2mm diye
ve dun aksam acayip kasik agrilarim oldu sanki ADET SANCISI gibi ilk gunleri gibi
birde Wc gittim acik kahwerengi bir akintiiiii cok korktum basidan gecirenakr varsa llllltffffffffffff
bana yardimci olsunlar =((((( INS Kötu birsey degildirr ve o kasik agrilari neden oluyor
yardimlariniziiii bekliyorummm ark

simdiden cvplariniz icin tsk ettimmmm

gebelikte ne tür kanama olursa olsun hemen adoktora gidilmeli canım gitmedinmi sen lekelenme kanama hep olan şeyler ama hemen doktora git bence ilaç verir progestan alıomusun

gebelikte ne tür kanama olursa olsun hemen adoktora gidilmeli canım gitmedinmi sen lekelenme kanama hep olan şeyler ama hemen doktora git bence ilaç verir progestan alıomusun

cnm bu kanama degil progostan ?????
Bana sadece vitamin hapi yazdiii onun gibi bisimi acaba kasik agrilarim coktu korktum ama´kanama gelmediiii:S:S:
sadece acik kahwerengi bir siwi gibi??? ne apmaliyim simdiiii :S kafam karisti

cnm bu kanama degil progostan ?????
Bana sadece vitamin hapi yazdiii onun gibi bisimi acaba kasik agrilarim coktu korktum ama´kanama gelmediiii:S:S:
sadece acik kahwerengi bir siwi gibi??? ne apmaliyim simdiiii :S kafam karisti

önce sakin ol:)progestan düşük tehlikesi olmasın diye genelde çoğu hamileye verilen bi ilaç sana elevit folikasit falan vermiştir büyük ihtimal içinin rahat etmesini istiyosan eşini ara durumu anlat doktorunu ara ve muayneye gidin bebeğinin kalp atışlarınıda dinlemiş olursun :)

ne yapmalıyım diye dövünmeyi bırakıp doktora gidip kafanın karışıklılığını çözmelisin.

EVET CNM benim randevum ayin 11 inde dok yalniz kanaa gelirse hemen ara demisti benim hapin adi Materna PLUS DHA diye birtanee verdi
bakalim simdi kasik sikayetlerim yok dun aksam cok fenaydimmm ve korku icindeydimmm suan iyimm ALLAha sukur sen neden oluyor kasik agrilari bilirmisin cnm´´´?????

ben bebeğimi kaybettim canım bu konuda çok hassasım o yüzden 3.5 aylık oğlumu kaybettim o yüzden vakit kaybetmeden doktoru git burda boşuna vakit geçiriosun için rahatlar randevuna kaç gün var daha gebelikte kasık ağrısı normal lkelenme de bi çok kişide oluyo ama sen git yine için rahat etsin

SAOL CNM kafam rahat olsun haklisinizzz ....... ben kacar zaman bb cvplar icin tsk edrimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…