- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 248
- 33
ancak öyle bitirebilirsin birde soğuk suyla daha çabuk yutarsın ne kadar yedin az kaldımı
valla yiyemeyecem artık dün 5 kaşık falan yedim lavaboya zor kaçtım içim dışıma çıktı geri çıkardım yediğimide bugün bitecek sözde dha kavanoz nerdeyse dolu yemem imkansız yani midem geri tepiyo ben zorluyorumda birde ndün karışımı öneren adamı aradık bikaç soru için müsait değilm geri dönerim size dedi dönmedi eşimde sinirlendi bu adam telle bile geri dönmüyo gidipte türbede falan dua etmez bizim için bu karşımdanda bişi çıkmaz dedi moralim çok bozuk toplam 10 kaşık faln yemşmdir 2 günde eşimnde yemesi lazım oda yiyemedi nebileym ilk başta umutlandımda umudum kırıldı yiyemeyince midem çok fena snki ateş yutmuşum gibi yanıyor heralde doktora giderm haftaya falan tedavi içinnnn yeni bir doktor buldum özel muayenehanesi var biraz tuzlu ama napalım iyi diyorlar çok canım sıkkın öyle böyle değil 2 günde stresten gözlerim çöktü içine herşeyi verecek olan rabbim ne çektiğimzi o biliyor yüzümüze bakar inşşş