merhaba anneler sıze bır sorum olacak ben 12 haftalık hamıleyım bır kızım var ve bu bebegımın cınsıyetını cokkkk merak edıyorum asermenın cınsıyetle alakası var dıyorlar pekı sız erkek yada kız bebeklerınızde nelere aserdınız paylaşırsanız cokk mutlu olurum optum nanaktan
merhaba anneler sıze bır sorum olacak ben 12 haftalık hamıleyım bır kızım var ve bu bebegımın cınsıyetını cokkkk merak edıyorum asermenın cınsıyetle alakası var dıyorlar pekı sız erkek yada kız bebeklerınızde nelere aserdınız paylaşırsanız cokk mutlu olurum optum nanaktan
bende hep eksi yedim ve kizim oldu. hatta ye tatliyi dogur hakkiyi geyigi vardir. arkadasim da eksi yiyordu, benimki kiz olunca o da kizdir demistik, ama erkek cikti. yiyeceklerle alakasi yok. gobek sekline bakabilirsiniz. eger gobeginiz sivri degil, yanlara dogru top seklindeyse kiz, diger turluyse sankim erkek oluyor gibi.
ustelik benimki cinsiyeti de gostermedi. mecbur 5.ayin sonuna kadar beklemistik. ne kotuydu( sizi anliyorum, ama yapacak bir sey yok.
tsekkurler kızlar bılıyorum kı bekmemem lazım bıraz daha ama ne yapıym merak ıste merak ınsanı kemırıyor :18: oncelıkle sağlıklı olsunda gerısı pek onemlı degıll
Bir kızım olucak inşallah
İlk zamanlar deli gibi turşu ekşi tarzında şeyler yedim.
şimdide sürekli tatlı yiyorum. tatlıya doyamıyorum. çkolata helva reçel vs..
Cinsiyet yiyeceklerle belli etmiyor kendini canım.
Ben kızımda herşeyi isterdim. Nutella çiğkòfte muz lokum vs aşerirdim.
Bir de bilir misiniz bilmem, kurutma antep dolmaları vardİr. Onlardan isterdim.
Şimdi oğlumda neredeyse midye dışı hiçbişeye aşermedim diyebilirim.
Sadece şuna dikkat etmelisiniz. İlk gebeliğinizde kıs bebişinize hamileyken iştahınız yeme tipiniz nasıldı bunda bi değişim oldu mu?
Ve de tabi ki karnınız erken çıkmaya başladıysa ve öne dogru yumurta gibiyse erkektir.
Benim 3. ayımda karnım besbelliydi. Hele şimdi 5. ayımdayım sipsivri öne doğru ilerlemekte
Cinsiyet tahmininde benim diyeceklerim bunlar canım. Hayırlı olsun da..
benim oğlum olacak
ilk üç ay hep ekşi yedim tatlıyı görmeye bile dayanamıyordum, tiksiniyordum ki normalde bayılırım
5. aya girdik şimdi tatlı yemeye başladım biraz ama zevkle yemiyorum yine de
bugünkü muayenede 13+3 haftalık dedi doktor ve büyük ihtimalle erkek görünüyor dedi bize:) hayırlısı olsun, sağlıklı olsun da gerisi allahtan napalım.
burun kemiği oluşumu var, ense kalınlığı iyi dedi. biz 2li test yaptırmadık tabi, istemiyoruz dedik.
yemeyle bencede pek alakası yok kızımdada oglumdada tatlı yedim sanırım ınsan neyi severse hamilelıkte de ona daha çok aşeriyor.sadece kızda karnınız hemen belli olmuyor ve poponuz büyüyor.erkekde karın daha cabuk belli oluyor yanlar boş on taraf cok sıvrı oluyor .
merhaba kızlar bugun doktora gıttım muayene ıcın allah galıba dualarımı kabul ettı doktor bebegının cınsıyetı 100 de 90 erkek dedıı ınsallah allah butun herkesın kalbıne gore versın