Yardimmm Dış gebelik olabilir mi

Queenmarly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2019
42
19
3
30
Kizlar moralim çok bozuk adetlerim çok düzensiz bu ay adet görmeyince test yaptım birini ayın 18 inde diğerini dün digerinide bugün resim paylsicam bugün doktora gittim kese goremedi doktor kan ver dedi yarın kan vericem değere bakılacak ama ben çok korkuyorum testlerin ikinci çizgisi kip kırmızıda değil dedim dün yaptım belki ertesi gün kırmızı olur ama bugünde hemen hemen aynı renk başına boyle bişey gelen var mı ben çok üzülüyorum bat 19 Mayıs 17 Haziran dada ufak çaplı lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olabilir dedi doktor

Canim basiligi yeni acmisin biraz beklemen gerek benim oyle biseyim olmadi daha dogru henuz hic gebe kalmadim ama burdaki ablalardan ogrendigim kadariyla konusuyorum dollenme gec olmustur hic kan testi yaptirmadin mi? Kese 5 ile 6 haftalikken goruluyor yanlis bilmiyorsan senin ki cok cok yeni yani yqrin kan testi yaptir bakalim ne cikacak rabbim yavrunu sana bagislasin insallah

Çok korkuyorum aksi bişey olur diye öncesinde kaybım var buda olursa cidden yıkılrm oyuzden bugün kese gozukmeyince testlerde hiç koyulasmayinca içimi kötü bı his aldı nedense iyi düşünmeye çalışıyorum diğer hamileliğimde kiyasliyorum onda çok erken başlamıştı göğüs açım var ama aşırı değil akıntım çok var kask ağrısı çekmiyorum uykum var ama idrara çok çıkmıyorum acikmiyorum bunlarin hepsi beni şüpheye sokuyo yarın ilk defa kan vericem zaten doktor kese göremeyince kana bakalım dedi

Normalde ilk kana bakilir varsa ve cikan degere gore keseye bakilir ben oyle biliyorum canim doktor tam tersi yapmis nedense 4 haftaliksa gorulmez diye biliyorum canim burdan kim keseyi gormeye gittiyse 5 yada 6 haktalliken gomuslerdi rabbim bidaha ayni aciyi yasatmasin insallah iyi dusun iyi olsun herkesin seyleri ayni degil canim oyuzden oyle dusunme kendini de uzmee bitanemm rabbim yaninda olsun kan ver bakalim ne cikacak dedigim gibi iyi dusun iyi olsun

Güzelim öncelikle hayırlı olsun rabbim korktuğuna uğratmasın ben 2 kez dış gebelik geçirdim kanaman olmadıkça korkma ama kanama öyle leke şeklinde değil bildiğin fazla yani birde zaten çok yeni gebelik kese göremedim nedir yahu? Alttan da üsttende baksa suan zaten nokta kadar çok erken karar vermiş sanki tabi iyisini onlar bilirde rabbim korktuğuna uğratmasın

Dış gebelik için 1000 üzeri olmadı gerekiyor. Hcg artışı düzenli olmuyor birde ağrı çok fazla oluyor. Size kan tahlili yapılmadı mı?

Eksik yazmışım 1000 üzeri betq hcg de kese görünür eğer değeriniz 1000 üzeriyse ve kese görünmüyorsa o zaman dış gebelik vardır. Düzenli artış olmadığında, şiddetli ağrılarınız olduğunda dış gebelikten süphelenilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…