Yardımmm edin meme ucu akıntısı yaşayanlar

cimcikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
13
0
36
arkadaşlar utandığım için kimseye soramıyorum siz yardımcı olun lütfen.. eşim meme ucumu emdikten sonra su gibi akıntı gelmeye başladı ve aylardır devam ediyo ondan geliyo diye öteki meme ucumu emdi busefer bundanda gelmeye başladı sıkınca süt gibi bişi geliyo benim gibi yaşayan varmı yani emildiği içinmi geliyo ?

canım anlattığın durum büyük ihtimalle prolaktin hormonunun yüksek oluşundan kaynaklanıyor,benım de bırkaç sene once göğüs ucumdan sıkınca açık beyaz renkli bi sıvı geliyodu bide ben acaba gelicek mi diye merak edip sıktıkça daha da artmaya başladı,sonra doktora gittim prolaktin hormonun yükselmiş dedi ve şuan adını hatırlayamadığım bi hap kullandım çok kısa sürede geçti. Sanırım senin şuan yaşadıgın durum bunun aynısı, ama aksatma hemen doktora.

canım anlattığın durum büyük ihtimalle prolaktin hormonunun yüksek oluşundan kaynaklanıyor,benım de bırkaç sene once göğüs ucumdan sıkınca açık beyaz renkli bi sıvı geliyodu bide ben acaba gelicek mi diye merak edip sıktıkça daha da artmaya başladı,sonra doktora gittim prolaktin hormonun yükselmiş dedi ve şuan adını hatırlayamadığım bi hap kullandım çok kısa sürede geçti. Sanırım senin şuan yaşadıgın durum bunun aynısı, ama aksatma hemen doktora.

tşk ederim cnm hemen bi doktor bulmam lazım ozaman yardımın için saol..

Back
X