Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hcg ise evet hamilesin ama yeniEki Görüntüle 2858882 Kızlar sizce hamilemiyim ??
Evet hcgHcg ise evet hamilesin ama yeni
Çok teşekkür ederim sizce hemenmi vermeliyim yoksa pazartesi falanmı vereyim?Hayırlı olsın canım insallah kan testi vermelisin:)
Bence yarın verin değerine göre de doktora gidersin belki daha erken duruyor çünkü :)Çok teşekkür ederim sizce hemenmi vermeliyim yoksa pazartesi falanmı vereyim?
Benimkide boyle silik cikmisti... Gebelik vardi..insaallah seninde var...Eki Görüntüle 2858882 Kızlar sizce hamilemiyim ??
13.000 di bak bu testteEki Görüntüle 2858882 Kızlar sizce hamilemiyim ??
Bence yarın verin değerine göre de doktora gidersin belki daha erken duruyor çünkü :)
1 hafta önce aşırı derecede bulantım vardı beta testi yapıldı 0.23 çıkmıştı şuan bi belirtim yok adet 2 gün adetim geçti okadarHayırlı olsun belirtileriniz neler![]()
Ayyy valla çok değişik oldum yaaBence yarın verin değerine göre de doktora gidersin belki daha erken duruyor çünkü :)
Hamilesin tatlım tebrik ederimmmEki Görüntüle 2858882 Kızlar sizce hamilemiyim ??
Ayy heyecandan napıcağımı şaşırdımHayırlı olsun canım benimde bundan az daha koyuydu 33 çıktı yarın hemen kan ver![]()