Yardımmm Eltimin yaramaz çocuklarından bıktım .

Birde çocukları çok yaramaz buzdolabından başlayıp yatak odama kadar talan ediyorlar bu çocuklarda yeminle nefret ediyorum
Yazık cocuklarında bi suçu yok her çocuk yaramazlık yapar ama kanından canından olmayınca kafa bi yere kadar götürüyor. Sizi çok iyi anlıyorum bu arada saygı da duyuyorum ama ayrı eve çıkma şansınız yok mu acaba ?

eşiniz hiç görmüyor mu duymuyor mu oğlunun dayak yediğini çekilen çileyi
eltiniz ile konuşun biz yokken gönderme oğlumla dövüşüyorlar
kv ile de eşiniz ile de
baktınız dinlemiyorlar mı? sağlam bir ortalığı ayağa kaldırın
öğlen gittiniz çocuklar orada mı alın evlerine geri bırakın

çocuğumu dövecekler bu kadar sabredeceğim haa başta eşim olmak üzere yolarım hepsini

Size yol göstermek gibi olmasın ama ben olsam çocuklara çok ciddi kızarım hatta belki vururum bile. Kocam ne derse desin kayınvalide ne derse desin. Benim çocuğumu doven çocuk da ciddi bir kızmayı hak etmiştir.

Canlarım bir ekleme yapmak zorundayım beni y

alnış anlamayın lütfen kaynanamda çalışıyor evde sadece oglum ve kızım var ama benim dükkanım evimin yakınında ve sürekli çocuklarımı kontröle gidiyorum ya onlar yanımda yediriyorum ama Eltimin çocukları benim oğlumu gelip dövüyor ben tamam kaynanam baksın ama gitsin onlarda baksın bizimde evimizi onlarında evini kv kendisi satın aldı bize verdi .
Şimdi de iki evde de istenmiyor. Birinde oturup birini de kiraya verip çatır çatır yeseydi keşke.Bu yaşta çalışmazdı en azından.

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
Kayınvalıdenden ayrı yasamadıgın muddetce kusura bakma da söz hakkın yok
Kadın haklı
Ev onun muhtemelen

Niye beraber oturuyorsunuz? Kvde tabi ki Torun ayirmaz. Odaniza girmeleri tabi olmaz, ama buz dolap dan yemek almalari da normal
madem eltinizin çocuklarına bakicilik yapıyor keske eltinizle evli olan ogluyla yasasa. en azindan okul zamanlari.
o kadın cocugunu bedava baktiriyor, kafasi da rahat. aksam alip evine gidiyor..kocaisyla, cekirdek ailesiyle tertemiz evinde keyif catiyor, bakiciya etut merkezine vermediği parayi da keyifle harciyor
ya siz?
kaynanain evinde "sen de kimsin burasi benim evim" tavriyla - muhtemelen esinizin ergenlik odasinda yasiyorsunuz. hem siz hem esiniz para kazanıyor ama evinizde oh diye ayaklari uzatip kendi dizinizi izleyebilme ozgurlugunuz bile yok. yetmez gibi her gun bin kisi dolan evin mutfak alisverisini yapip temizlik yemek vs uğraşıyorsunuz.
peki ne icin?
deger mi yani?
ha yaraniyor musunuz?
asla
bence o evdne ayrilma zamani coktan gelmis. yakinlarda baska ev bulun iki kisi para kazaniyor pekala gecinirsiniz. cocugunuz da okul cikisi dukkaniniza ugrar, karni acikinca "git babaannende ye" diye o eve de yollarsin..biraz da sen keyfine bakarsin

o evden ayrulırsa , yarın bu evde hak , söz sahibi olamaz diye düşünüyorlardır muhtemelen.

Nasıl iletişim kurayım canım oğlum canım kızım bakın yapmayın falan diyorum daha ne diye bilirim ki?
Ben anlamadım seni yapman gereken tek şey eltini arayıp çocukların çok yaramaz evimi dağıtıyorlar çocuklarımla kavga ediyorlar bana yollama demek. Kv tabiki gelecekler diyecek normal bu. Sen eltine açıp başka bir yol aramasını söyleyeceksin.

Ben kv birlikte oturuyorum ve eşimin abisinin iki tane çocukları var ve bunlar her gün okuldan sonra bize geliyorlar ve benim dükkanım var evimin yakının da çalışıyorum ve evde 3 sınıfa giden oğlum var Eltim de çalişiyor ve çocuklarının gelmesinden çok rahatsız olduğumu binlerce kez söylememe rağmen hiç bişey demiyor ve ben rahatsız oluğumu söylediğim zaman kv de :" bunlar ben ölünceme kadar gelecekler" falan diye beni azarlıyor ne yapmam lazım lütfen kızlar söyleyin yardımmmmmmmmm
ayrı eve cık. tabı ki babannesinin evine gelecekler

Evini ayırıyorsun 🌸
Kayınvalidenin evine torunları ve kızı gelebilir ona laf edemezsin.
Rahatsız oluyorum diyorsan bir küçük eve tası tarağı toplayıp geç rahat et başka çaresi yok bu işin. Kadının evine torunu gelmesin denmez

Çocuklar 3 4 saat kalıyorlar sonra anneleri gelip götürüyor çocuklarını
Iyi de zaten evde çocuklara bakacak bir büyük yokmus başlarında. Niye gelip sizde kaliyor eltinizin çocukları. Gitsin kendi evlerinde kalsınlar. Sonucta değişen bir şey olmayacak. Bende sandım babanne evde başlarında durduğu için mecburen size geliyorlar.

Bu konuyu eltinizle konuşmayı denediniz mi? Hem neden evde hiç kimse yokken çocukları gelip sizin evde kalıyor. Okul çıkışı kendi evlerine gitsinler. Evde babanne de yokmuş zaten ise gidiyormuş ne diye size geliyor o çocuklar? Sirf sizin çocuklarla oyun oynamak için mi size geliyorlar her gün? Eğer öyleyse çocukları da dükkana götürün bir kaç gün. Zaten evde hic kimse olmayınca size gelmeyi bırakırlar.

Kaynana bakıyor mu ki cocuklara? Sen bakiomussun zaten o ölse de gene basina kalcak gibi duruyor. Sen kendi cocuklarini al cik bir iki hafta. Cikarken kaynananin da birseylerini kır zarar ver surekli. Duvarlari falan boya. Koca kadın yapti diyecek halleri yok. Sana huzur vermedikleri evi günden gune igrenc bi hale getir alsin basina çalsın.

Back
X