Yardımmm ! İDRAR DA NEGATİF GÖRÜP, KANDA POZİTİF GÖREN VAR MI?

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
Merhaba Arkadaşlar bu gün 6. gün gecikti, sabahta test yaptım negatif çıktı.Çalışıyorum müsait olamıyorum ve küçük yerde yaşıyorum özel hastane vs yok, 6. gün idrarda negatif görüp kanda pozitif gören arkadaşlar varsa yazabilir mi ? ona göre izin alacağım.

Adetin 6 gün geciktiyse büyük ihtimalle gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum canım...
Test bozuk değilse...
Yine en kesin sonuç tabi ki kan testi..
Stres yapmışsan gecikmiştir belki..

Adetin 6 gün geciktiyse büyük ihtimalle gebelik olsa çıkardı diye düşünüyorum canım...
Test bozuk değilse...
Yine en kesin sonuç tabi ki kan testi..
Stres yapmışsan gecikmiştir belki..
perikanadi Çok teşekkür ediyorum bende öyle düşündüm ama yine de acaba dedim, bu şekilde olan varsa en azından izin alayım dedim .

perikanadi Çok teşekkür ediyorum bende öyle düşündüm ama yine de acaba dedim, bu şekilde olan varsa en azından izin alayım dedim .

Rica ederim... Vardır belki de ama ben rastlamadım canım.. Yani bu kadar gecikmişken rastlamadım...
Bu kadar üzülme Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minik inşallah..

Rica ederim... Vardır belki de ama ben rastlamadım canım.. Yani bu kadar gecikmişken rastlamadım...
Bu kadar üzülme Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin minik inşallah..
Amin, her şeyin hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…