Yardımmm ! İDRAR DA NEGATİF GÖRÜP, KANDA POZİTİF GÖREN VAR MI?

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
43
Merhaba Arkadaşlar bu gün 6. gün gecikti, sabahta test yaptım negatif çıktı.Çalışıyorum müsait olamıyorum ve küçük yerde yaşıyorum özel hastane vs yok, 6. gün idrarda negatif görüp kanda pozitif gören arkadaşlar varsa yazabilir mi ? ona göre izin alacağım.

Testi bir daha tekrarlasan ? Belki bozuktur..

bn 1,5 aylık hamileyken ikinci çizgıyı silik görmüştüm..idrar testi,gebeli hormonunu daha geç algılıyor.. belki sizinde öyledır ya da değildir.. e doru sonuç için dr a başurun tabi..

ALLAH hayırlı haberler vesin..olmazsada hayırlı zamanda versin evladınızı kucağınıza..

Çok teşekkür ederim, ne yazık ki hastalandım, çok ilginç 33 yaşındayım bu kadar geciktiğini bilmem :) 2 yıldır bebek istiyoruz, artık psikoloji ne hale geldiyse vücutta olmadık şeyler oluyor :) Hayırlısı olsun inşallah, bakıyorum negatif çıkıyor artık olsa da rahatlasam demeye başladım, çok rahatsızlık verdi belim sürekli ağırdı, psikolojim acaba var mı yok mu ? olsa gözükürdü testte , belki belli değildir geç döllenmedir vs bittim yanı 6 gün :) Çok şükür yine de Allah büyüktür, nasibimizde varsa her halükarda olur. Ama o psikolojik savaşı kazanmak lazım işte :)

RABBİM en doğru zamanda hayırlı evlat versin :)

Adetin düzeni değiştyse rahim kendini gebelik için hazrlar derdi doktorum 4 ay hep düzensiz adet oldum sonra çok şükür hamile kaldm düşük yaptm sonraki ay tekrar hamile kaldm test yaptğmda negatifti adetimden 20 gün geçti sonra ikinci çizgi silik çıktı.. sen calşmalara devam et ve geckmen olsada dikkat et inşallah kısa sürede hamile kalırsın canm..

Çoook teşekkür ediyorum, inşallah öyledir :)

Ben iki hamileligimde adetlerim 15 20 gun gectigi halde idrar testlerinde asla cikmadi farkli markalar kullandim sabah ilk idrarla yaptim testleri yok cikmadi kiminde bu olabiliyormus buyuzden kan tahlili yaptirmak en iyisi aklinda bulunsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…