yardımmm kiloo

ncakir89

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2009
1.126
3
358
Bursa
arkadaşlar 5+1 günlük hamileyim bugn tartıldım 6 kilo almışım hamilelikten buyana ama asıl kiloyu bu ay ve 3.ayda aldım.
3.ayda 3 kilo birden buayda ise 2.5 kilo aldım.nie böyle düzensiz kilo alıorum merak ediyorum.
yemem hiç değişmedi hep aynı.
ne yapsamda az kilo alsam.gerçi bebeğim sağlıklı olsunda 20 kilo alayım farketmez ama daha çok erken değilmi yaa.doktor dedi asıl bundan sonra alıcaksın sen kiloları biraz dikkat et dedi.dışardan kilo aldıgım belli olmuo pek.uzun boylu oldugum için kaldırıom kiloyu ama daha önümde 4 ay var.
bide sunu düşünüorum o çok kilo aldıgım aylarda kan ve demir ilacı kullandım onların etkisi oılmuş olablrmi?

beterin beteri var, sen bide benim açtığım konuya bak. şukret bence haline, ben 30 haftalık hamileyim 20 kilo aldım. ne doktor ne diyetisyen hiçbiri çare bulamadı, ben bile. kafayı yiycem ama kadere boyun eğmekten başka çarem yok

ayyy kızlar yanlış yazmısım 20+1 günlük hamileyim yani 20 haftalık

ben de aynı durumdayım. her gün giderek artıyo kilolarım bugün baktım 6 kilo olmuş 7 ye yaklaşıyorum. hamilelik döneminde başlayan kabızlık sorunu var bende. bunun da etkisinin olabileceğini düşünüyorum. vitamin hapının da etkisi olabilir(elevit). demir hapı da kullanıyorum ama ara ara, çünkü demir hapı kabızlığı daha da arttırıyo. doktor sabahları kayısı,ılık su,incir ye dedi. birkaç gün denedim ama pek etkisi olmadı. meyve,sebze falan da yiyorum halbuki. ekmeği de çok az tüketiyorum. ama kabızlığa çözüm bulamadım bulsam belki kilo alımım yavaşlayacak. zeytinyağı iç diyolar,ama o da direkt kilo ((

bana elevit yazdı ama ben kullanmadım gerçi daha hamileliğin çok başlarındayım ama hem elevit hem kan hem kalsıyum yazdı bana doktorun her yazdığını kullanmak bana mantıksız geliyo açıkçası yani en azından ben öyle yaptım hem insanın dengesini bozuyo bu haplar kusmalar mide bulantıları hem kilo yapıyo hantallaştırıyo insanı inşallah bu düşüncemin zararını görmem ama kanım şu an için iyi seviyde inşallah böyle devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…