Erkek İnfertilitesi yardımmm!!!!! tek testisten ameliyat ve sonrasında patoloji

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

happydays1000

Kun Fe Yekun...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2018
2.047
1.555
83
33
kızlar selammm..eşim 2 3 hafta kadr önce testisinin birinde boyut farklılığından bahsetti bende ikna ettim ve doktor ayarladık.bugün gitti ve doktor ameliyat olup patolojiye göndermemiz lazım demiş.araştırdım ve testis kanseri olarak okudum... tabi şuan olayın yeni şokundayım ve işyerindeyimmm gözlerim dolup dolup duruyo...tek testis olduğu için çocuğa engel değil demiş tabi ama sperm sayımı yaptırmadık henüz..onuda yaptırıcaktıkki bu çıktı ve doktor öncelikle bunu halletmelisin dedi...

bu durumu yaşayan ve sonrasında doğal yollarla çocuğu olanlar lütfen yardım edinnnn....

Patalojiden sonuç gelmeden kötü düşünme cnm hemen önce sağlık versin Rabbim hayırlısıyla zamanı geldiğinde olur bebeğiniz

Canım önce eşinin sağlığı Allah çaresiz dert vermesin yeter ki sen destek olacaksın eşine. Sen moralini bozarsan olmaz benm eşim de 0 sperm var biz de tese olup bulunursa tüp bebek deneyeceğiz Allah şifa versin hepimize

amin canım benimmmmm....tabiki önce eşimin sağlığı..ama aklımıza takılan bu oldu oyuzden sormak istedim olayın şokundayız hala...Allahım dermansız dert vermesin hepimize şifa verisin inşallahhh

Canım önce eşinin sağlığı Allah çaresiz dert vermesin yeter ki sen destek olacaksın eşine. Sen moralini bozarsan olmaz benm eşim de 0 sperm var biz de tese olup bulunursa tüp bebek deneyeceğiz Allah şifa versin hepimize

Azosperm oluyor galiba öyle olunca. Sebebi neymiş azospermin ?

Azosperm oluyor galiba öyle olunca. Sebebi neymiş azospermin ?
Sebebi belli değil yeni öğrendik 2 ay filan oldu anca direk tüp bebek merkezine gidin dediler izmir e gttik genetik testleri istendi Eylül sonu çıkacak onu bekliyoruz inş temiz gelir. Fsh değeri çok yüksek çıktı sadece

Back
X