Yardımmm

karasevdam21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
40
7
86
35
İstanbul
Herkese merhaba 3.5 senelik evliyim 2.5 yaşında kızım var 5 yıl flört dönemimiz oldu çok sevdik zor bir insandı kabul ediyorum ama sanırım ozamanlar herşeyi toz pembe görüyordum.O zmanlarda içkisi vardı,ama aynı evde olmayınca bunun zorluğunu çok yaşamıyordum,ta ki aynı eve girene kadar çok sorunlar oldu,fiziksel olarak bir kere oda vurma değilde arkadaşının evıne gitmstik biraz fazla kaçırmıştı eve geldiğimizde hadi eve gidelim dedim eve girmiodu bende sinirlendim kolunu ittirdim bayağı bağırdı komşular camlara falan çıktı ogün çok utanmıştım,sözlü şiddete maruz kalıyorum ama oyle boyle değil can yakıcı olarak konuşuyor nasıl başediceğimi bilmiyorum yaklaşık iki haftadır aramızda bir ilişki geçmiyor ne ben ne ondan bir yakınlaşma yok aklımda sürekli sorular ben bu adamı gerçekten istiyormuyum? Saygı bitti sevgi bitti bitiyor ortada çocuk var yani tek sorunumuz başbelası içki o olmasa gayet iyiyiz aslında buraya yazmamdaki sebep varsa içki problemi yaşayan ve atlatan hoca olur başka bir sey olur artık son demlerimdeyim son çıkış yolu arıyorum varsa soylesin ne olur koptu kopacak ipler yardımlarnz için cok saolun. kendi isteğiyle yapmak istemio onuda söyleyeyim şimdiden iyi günler hepinize

dünyada tahammül edemeyeceğim ilk şey. İçkiye karşı değilim ama ağızla içildiği sürece.
Kendide bırakmak istiyorsa doktor kontrolünde ilaçlarla bırakılabilir, hocayla felan olacak iş değil bu maalesef.

Alkol yüzünden yikilan öyle çok aile var ki...
Içmedigi bir zaman da tedavi için konuşup ikna etmelisiniz .
Aksi halde ayrılmak kaçınılmaz son.

Hoca ne yapacak? Doktora gidin tedavi olsun. Ve burdan herkese söylüyorum geleceği biraz ön görün. Kabul etmeyeceğiniz bir hayata bile bile adım atmayın sonra da böyle oluyor işte.

bir an ikna oluyo sonra geçio artık evlilik eziyet gibi geliyor bana neyapıcam bilmiyorum oyle ezik büzük biride değilim calışan ayakları üzerinde duran biriyim ama bir tek ona karşı koyamıyorum birde arada böyle konular açıldıgında çocugu paylaşamıyoruz birazda dur noktam bu oluyor sana göstermem cocuk bende kalıcak gibi konuşuyor

Ne hocası Allah aşkına, inanmayın böyle şeylere. Alkol tedavisi görmesi gerekiyor.

Kendisi istemediği sürece bırakmaz. Siz boşuna çabalarsiniz. Kendiyle birlikte sizi de yer bitirir. Ağzıyla değil de başka bir tarafıyla içen insandan nefret ediyorum. Örneğin babam. Görüşmüyorum artık. Yani başka çare görünmüyor sizin için de

Merhaba benim yakın bir arkasımin annesi eczacıydi..Babası eşiniz gibi içinde sapitiyordu...o zamanlar bir ilaç vardı ki sanırım hala var ;bilmeden yemegine falan koyuyorlardi adamın ilacı. ..içinde midesi bulanıyor kusuyor ve fehalasiyordu. .gitgide adam bana çok dokunuyor artık deyip bırakmak zorunda kaldı. ..ben buna şahit oldum ve size aktarmak istedim...içkiye asla karşı değilim kendim de içerim ama asla ağzıyla icmeyeni sevmem. ..dilerim bir eczane ya da Dr a danışıp çözüm bulursunuz...sevgiler

Bende aynı dertten muzdaribim bir de benim eşim hamileliğimde cozuttu tam olmaması gereken zaman şimdi çocuktan sonra iyice azalttı ama dokuz ay ne çektiğimi ben biliyorum kaldı ki azaltması bana hiç umut vermiyor Emin’im yine en küçük bir atakta sarhoş gelecek bende ayrılma fikrine alıştırıyorum kendimi artık maalesef alkol alışkanlığı çok zor çok yıpratıcı Allah yardımcımız olsun

ıckı kotuluklerın anasıdır ...ben azını cogunu bılmem...azı da bir coguda bir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…