Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki 1100 değer cok mu düşük sizceDegisiyor o. Benim 3100 dü
ve keseyi tam olarak kacta görüyorz. Cok mu düşük değerim yaDegisiyor o. Benim 3100 dü
Döllenme zamanını bilmediğim için düşük ya da yüksek diyemiyorum. Referans degerlerinde normal bence. gebelik var.Peki 1100 değer cok mu düşük sizce
Keseyi 3000 de alttan gördüm. Üstten bakmadı. Yarın gitseniz belki de görürsünüz. Bir tane doktor edinin güvendiğiniz. Ona yarın gidinve keseyi tam olarak kacta görüyorz. Cok mu düşük değerim ya![]()
Gebelik var ama değerim cok düşükmüş gibi geldi bana. Transver zamanı eylül 19Keseyi 3000 de alttan gördüm. Üstten bakmadı. Yarın gitseniz belki de görürsünüz. Bir tane doktor edinin güvendiğiniz. Ona yarın gidin
Hayır değil gayet iyi değerin kaç olduğu önemli değil 2 günde 2 katı artıyor mu bu önemliPeki 1100 değer cok mu düşük sizce
Malesf baslarda cok az artıs oldu. Ama sonra değerim %60 ın üzerinde arttı.Hayır değil gayet iyi değerin kaç olduğu önemli değil 2 günde 2 katı artıyor mu bu önemli
Kaç arttı atarmısın benmde hep az arttı dış gebelik denildi ve iğne oldumMalesf baslarda cok az artıs oldu. Ama sonra değerim %60 ın üzerinde arttı.
Dokuzuncu gün baktm değerime. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180Kaç arttı atarmısın benmde hep az arttı dış gebelik denildi ve iğne oldum
Benmde böyle artışlarım oldu ama senün düzelme var tekrar takip et kese görülmezse dr söyler bsyDokuzuncu gün baktm değerime. İki gün arayla 33-44-63-103-184-356-686-1180
Düzelme oldu ama baslardaki o az artıs korkuyor beni. Sizce dıs gebelik gibi miBenmde böyle artışlarım oldu ama senün düzelme var tekrar takip et kese görülmezse dr söyler bsy
Net bsy söyleyemem qma başlarda az artıp düzelen duydum içini ferah tutDüzelme oldu ama baslardaki o az artıs korkuyor beni. Sizce dıs gebelik gibi mi
Ya gercekten mi. Böyle olup düzelen duydunz yani. Bi ihtimal var yaniNet bsy söyleyemem qma başlarda az artıp düzelen duydum içini ferah tut
Evet var takibini yaptır aksatma dr bsy dedi mi sana bu artışla ilgilşYa gercekten mi. Böyle olup düzelen duydunz yani. Bi ihtimal var yani
Suan artısın iyi dedi sadece. Baska yorum yapmadı. Kadının ağzından cımbızla laf alıyorm resmen. Carsamba günü muayne dedi.Evet var takibini yaptır aksatma dr bsy dedi mi sana bu artışla ilgilş
Betaya bakmaya gerek yok dedi. Ben son iki değerdir kendim baktrdım. İçim rahat etmediği içinEvet var takibini yaptır aksatma dr bsy dedi mi sana bu artışla ilgilş
Benim de bakmadı. Doktor gebelik var keseye bakalim dedi betaya bir daha bakmadı. Ben 1 kere baktirdim o da 3100 iken. Gerek yok dediyse bandırma benceBetaya bakmaya gerek yok dedi. Ben son iki değerdir kendim baktrdım. İçim rahat etmediği için