YardımMm

Lebibelebiyesak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
60
10
8
31
IMG-20210505-WA0003.webp
Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çıkmadı flaşla baktığımda silik bir çizgi var ama testin kendisinde mi var ben mi hamileyim anlamadım ne olur bana yardımcı olur musunuz hamile miyim

Flaşsız normal ışıkta baksanız bide ozaman var mı ozaman varsa hastaneye gidip kan verin flaşla neden bakıyorsunuz anlayamadim

Ben ilk defa böyle birşey duydum.kendisi flaşla bakıp ikinci çizgiyi görüp kanda pozitifi mi görmüş yani.cok garip bişe gerçekten

Çoğu insan o ikinci çizgiyi görmek istiyor onun için çabalar emekler harcıyor ama nasipse oluyor bende dün tüp bebek negatifimi aldım kolay değil ama lütfen saçma sapan şeylere de aldanmayın tamam istiyoruz ama kendimizi kandırmanin bir manası yok.umarim yakın zamanda gebelik gerceklesir

Çoğu insan o ikinci çizgiyi görmek istiyor onun için çabalar emekler harcıyor ama nasipse oluyor bende dün tüp bebek negatifimi aldım kolay değil ama lütfen saçma sapan şeylere de aldanmayın tamam istiyoruz ama kendimizi kandırmanin bir manası yok.umarim yakın zamanda gebelik gerceklesir
Umut dünyası işte çok teşekkür ederim Rabbim bu mübarek günde inşallah sizede nasip eder

Üzülmeyin rabbi yakın zamanda hayirlisindan nasip etsin inşallah Allah büyük ne kadardır istiyorsunuz

Eki Görüntüle 2842394 Merhaba arkadaşlar adetim 2 gün gecikti test yaptım ikinci çizgi çıkmadı flaşla baktığımda silik bir çizgi var ama testin kendisinde mi var ben mi hamileyim anlamadım ne olur bana yardımcı olur musunuz hamile miyim
Bazen çizgi görünmeyince fotoğrafın kontrastıyla oynanıyor. Bence pozitif bu test. Normal fotoğrafını atarsanız belki biz görürüz 🥰

Back
X