• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmm :))

_GozdeM_

Gubar-ı Gam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
6
0
86
Çorum
Arkadaşlar ben 20 yaşındayım ve suana kadar hep spor gıyınmeye alışık bı genc kızım..Ben bana en cok yakısanın bu tarz olduguna ınanıyordm ama bu sene okuldan mezun oldum iş hayatına atılcam, bugün iş görüşmesindeydim bi şirkette ve görüşme olumlu geçti. eyvahedigeldismile

Mutluydum ama ordakı çalışan bayanları görünce bı an dedım ben burda calıssam ne gıyıncem.. En basitinden şöyle deyim ben hep spor ayakkabı gıydım yazlık ayakkabı bıle kullanmayı sevmem babet bıle gıymedım ömrü hayatımda..:umursamaz:

Bikaç gün sonra işe başlıcam alışverişe cıkcam ama ne tür kıyafetler alıyım hıc bı fıkrım yok uyum konusunda da durumum vahım:kedi: Yardımm edinn bana:gitme:

spordan çıkacağın için kumaş pantolonla başlamak daha kolay olur sanırım yavaş yavaş eteğe geçersin illa etek giyeceğim diyorsan ;)

bende öyleydm ama bayılıyorum şimdi böyle şıkır şıkır gynmeye 17 yaşındayım ama olsun kaydirigubbakcemile3 kot giymek srbest se şöyl dar kesim dar paça bi kot al altına babet giy böyle üstüne dar ve ya bol bi buluz giy bilezik flan tak makyajınıda iyi yap :) yani ben bi göz kalemi bi allık yapıyorum :D sonra saçını fln sal süper oluresun hiç kendini kötü hissetme o kılzarın yanında sonraları diz boyunda kalem etek flnda giyersin topukluda :1: bana güven dostum

bayan3.jpg
iskadinimodasi1.jpg

adilpantolonetek.jpg

mango-is-kadini-elbise-460x644.jpg

yardımcı olabilmişimdir umarım :)

Back
X