• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımmm

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
163
Çokta dert sayılmaz ama yardımınıza ihtiyacım var. Arkadaşlar yemek takımım var gayet güzel şık ama yemek tabakları çok geniş yemekleri az koysan kötü duruyo çok koysan çok geliyo. kullanmak istemiyorum şöyle tabakları (porsiyonları) küçük bir yemek takımı almak istiyorum ama nereye baktıysam hep yemek tabakları kocaman kocaman varmı benim istediğim gibi porsiyonları küçük olan yemek takımı bildiğiniz marka... lütfennn yardımmm..

Aşağı yukarı aynıdır ölçüler.
Takımınızın bir resmini falan koysanız daha iyi yorum yapabiliriz.

Son düzenleme:
Sanırım sizin porsiyon anlayışınız genele göre farklı, misafiriniz geldiğinde siz klasik oranlara göre porsiyonları ayarlayın, kendinize göre değil, aç kalkarlar yoksa... (diğer tabakları da büyük bulduğunuz için diyorum)

Sanırım sizin porsiyon anlayışınız genele göre farklı, misafiriniz geldiğinde siz klasik oranlara göre porsiyonları ayarlayın, kendinize göre değil, aç kalkarlar yoksa... (diğer tabakları da büyük bulduğunuz için diyorum)

küçük porsiyonları gündelik kullanım için istiyorum misafire değil.

Sulu yemekler için kaseleri, pilav vs. için de pasta tabaklarını kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
küçük porsiyonları gündelik kullanım için istiyorum misafire değil.

benim 2 yemek takımım var ikiside normal ebatta

cam tabaklarım var çukur porsiyonu küçük almak istediğimde onu kullanıyorum günlük

ama genelde normal ebat kullanırız

Kütahya Porselen'de günlük kullanım için böyle takımlar var, fiyatı da 70 tl civarıydı benim aldığımda. Günlük kullanım için ideal.
$kutahya_kare_yemek_takimlari_25_k.webp

benimkilerin boyutu bu misafirede kendimizede bunu kullanıyoruz büyük gelmiyor bi pilav 2 parça et koysan tabak dolar zaten..:44:
tıka basa dolu gözükmeside hoş görüntü olmaz ortada zeytin yağlı olur salata olur insanlar yemeklerinin yanına onlardanda koyabilmeli boşluk olmalı bence mezelerden felan..

$Ekran Alýntýsý.webp
$qqqqq.webp

Takımlarda yemek tabaklarının hepsi büyük
takım almak yerine deseni bulamazsınız ama rengine uygun düz bir tabak alabilirsiniz

Back
X