Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Winstonlight arkadasimiz ne yazmissa hepsiyle ayni fikirdeyim. o adamin seninle bir gelecek dusundugunu sakin sanma cunku onun amaci bence cokkk baska. iliskini hemen kes. isyerinden staj bitene kadar ayrilamam dersende oraya oyle bir mesafe koyki yanina gelmeye bile cekinsin.Neden daha olgun ve bazı şeyleri aşan biriyle birlikte olmaz ben anlatayım. Ben 32 yaşındayım. O evli adam gelip bana yanaşsa, ağzının payını verir, yedi ceddine kadar onu rezil eder, öyle bir haddini bildiririm ki bir daha değil asılmayı Allahın selamını bile veremez bana. Ama 20 yaşındakine iki güzel söz, iki romantizm yap (her 20 yaş grubu için geçerli değil tabii ) iki de "ay karımla zaten ayrı yatıyoruz, yakında da boşanacağız, oğlumun hatrına tahammül ediyorum, zaten bitti bu evlilik" yalanını at, o öğrenci okula halk otobüsüyle giderken iki kez lüks arabaya bindir, öğlen hamburgeri zor yerken onu 3 kez şık bir yerde yemeğe götür, al sana aklı hemencecik alınmış bir üniversite öğrencisi. Adama saygın demişsiniz de, o önce kendine saygı duysa, evliliğine saygı duysa bu işlere girmez zaten.
Çaresiz falan da değilsiniz. Ekmeğinizi, suyunuzu bu adam mı veriyordu? Şimdi ele güne mi muhtaç olacaksınız, dermansız bir hastalığınız mı var? Ana babanız mı öldü? Hayırdır? Evli adam asılmış terbiyesizce. Siz ya bunu bile bile peşinden gider aynı senaryoyu bu sefer de oynayan "kandırılan" kız siz olursunuz, ya da baştan resti çeker, bu saygın(!) adamla bir daha görüşmezsiniz.
Biliyorum yazdıklarım kimileri tarafından yadirganicak ama söyle özetliyim 20 yaşındayım universitede staj için gittiğim is yeri sahibi ile başta normal şekilde bi ilişki kursakta adamın bana olan ilgi alakası farklı yere gitmeye başladı 31 yaşında ve evli çocuğu yok eşi is icin farklı şehirde yasiyo adam is kurma amaçlı gelmiş ve günden güne olan ilgisi benide etkiledi 5 senelik ilişkiden çıktım çocuktum o zamanlar tabi ama sinir hastası edebilecek şekilde biriydi neyse ayrılalı çok olmadı ilgiyi farkedince aklım kaymaya başladı çay kahve bahanesi ile bir gün görüştüm ama kötü niyeti olduğunu yediremedm günden güne konuşmaya başladık ve adama evli olduğunu söyledim kötü hissettiğimde belirttim onu ben düşünürüm senlik durum yok dedi adam çok zengin aklı başında Saygun bi kişi 20 yaşında bi uni. Öğrenciyle ilişkisi ne olabilir ki ciddi mi anlayamıyorum yardım edin yaşım küçük hata yapmaktan iyice çekiniyorum .. amacı farklı olsa neden daha olgun yada bazı şeyleri aşmış kişilerle olmuyo ben ona sevgi dışında bişey sunamam. .
Neden daha olgun ve bazı şeyleri aşan biriyle birlikte olmaz ben anlatayım. Ben 32 yaşındayım. O evli adam gelip bana yanaşsa, ağzının payını verir, yedi ceddine kadar onu rezil eder, öyle bir haddini bildiririm ki bir daha değil asılmayı Allahın selamını bile veremez bana. Ama 20 yaşındakine iki güzel söz, iki romantizm yap (her 20 yaş grubu için geçerli değil tabii ) iki de "ay karımla zaten ayrı yatıyoruz, yakında da boşanacağız, oğlumun hatrına tahammül ediyorum, zaten bitti bu evlilik" yalanını at, o öğrenci okula halk otobüsüyle giderken iki kez lüks arabaya bindir, öğlen hamburgeri zor yerken onu 3 kez şık bir yerde yemeğe götür, al sana aklı hemencecik alınmış bir üniversite öğrencisi. Adama saygın demişsiniz de, o önce kendine saygı duysa, evliliğine saygı duysa bu işlere girmez zaten.
Çaresiz falan da değilsiniz. Ekmeğinizi, suyunuzu bu adam mı veriyordu? Şimdi ele güne mi muhtaç olacaksınız, dermansız bir hastalığınız mı var? Ana babanız mı öldü? Hayırdır? Evli adam asılmış terbiyesizce. Siz ya bunu bile bile peşinden gider aynı senaryoyu bu sefer de oynayan "kandırılan" kız siz olursunuz, ya da baştan resti çeker, bu saygın(!) adamla bir daha görüşmezsiniz.
Stajyer fantazisi aldatmaya egilimi olabilir genc oldugun ve yakininda oldugun icin bu seni onplana tasiyorBiliyorum yazdıklarım kimileri tarafından yadirganicak ama söyle özetliyim 20 yaşındayım universitede staj için gittiğim is yeri sahibi ile başta normal şekilde bi ilişki kursakta adamın bana olan ilgi alakası farklı yere gitmeye başladı 31 yaşında ve evli çocuğu yok eşi is icin farklı şehirde yasiyo adam is kurma amaçlı gelmiş ve günden güne olan ilgisi benide etkiledi 5 senelik ilişkiden çıktım çocuktum o zamanlar tabi ama sinir hastası edebilecek şekilde biriydi neyse ayrılalı çok olmadı ilgiyi farkedince aklım kaymaya başladı çay kahve bahanesi ile bir gün görüştüm ama kötü niyeti olduğunu yediremedm günden güne konuşmaya başladık ve adama evli olduğunu söyledim kötü hissettiğimde belirttim onu ben düşünürüm senlik durum yok dedi adam çok zengin aklı başında Saygun bi kişi 20 yaşında bi uni. Öğrenciyle ilişkisi ne olabilir ki ciddi mi anlayamıyorum yardım edin yaşım küçük hata yapmaktan iyice çekiniyorum .. amacı farklı olsa neden daha olgun yada bazı şeyleri aşmış kişilerle olmuyo ben ona sevgi dışında bişey sunamam. .
senden sadece 2 yaş büyüğüm aklının kaymasıyla aklınla düşünebilmek çok farklı bişey mantıklı düşününce doğru ypolu bulacaksın. bu çok yanlış bir iş bende stajımda senin gibi sevgi kelebeklerinin çocuklarını evlat edindirdim senin gibi hata yapanlara sığınma evi aradım yanlış yanlışı getirir dikkatli ol niyetine de sakın güvenme götrüp bi yerde tecavüz eder gelmeseydin der.Biliyorum yazdıklarım kimileri tarafından yadirganicak ama söyle özetliyim 20 yaşındayım universitede staj için gittiğim is yeri sahibi ile başta normal şekilde bi ilişki kursakta adamın bana olan ilgi alakası farklı yere gitmeye başladı 31 yaşında ve evli çocuğu yok eşi is icin farklı şehirde yasiyo adam is kurma amaçlı gelmiş ve günden güne olan ilgisi benide etkiledi 5 senelik ilişkiden çıktım çocuktum o zamanlar tabi ama sinir hastası edebilecek şekilde biriydi neyse ayrılalı çok olmadı ilgiyi farkedince aklım kaymaya başladı çay kahve bahanesi ile bir gün görüştüm ama kötü niyeti olduğunu yediremedm günden güne konuşmaya başladık ve adama evli olduğunu söyledim kötü hissettiğimde belirttim onu ben düşünürüm senlik durum yok dedi adam çok zengin aklı başında Saygun bi kişi 20 yaşında bi uni. Öğrenciyle ilişkisi ne olabilir ki ciddi mi anlayamıyorum yardım edin yaşım küçük hata yapmaktan iyice çekiniyorum .. amacı farklı olsa neden daha olgun yada bazı şeyleri aşmış kişilerle olmuyo ben ona sevgi dışında bişey sunamam. .
Hiç yalamam o kadar saf değilim hayatın gerceklerininde farkndayım para falan değil konu o kadar düşmedim düşmemde ailem yanımda iyi sartlarda büyüdüm hayatım boyunca calismadan da gecinebilirim yani sadece bir anlık duygusal boşluğa denk geldi o kadar kiksenin 2.si olmaya niyetim yoksen ona sevgiden başka bişi sunaman dimi. ahhh ne kadar güzel gözlerim doldu...
cok romantiksiniz tatlım...
peki o sana ne sunucak... 20 yaşında 2.kadın olucaksın. 20 yaşında evli adamın yuvasını yıkan olucaksın.
ve hemcinsine güzel muhteşem kötülük yapıcaksın. herhalde maddi durumunun iyi olması cazip geliyor.
haklısınız. el işine calışıp alın teriyle para kazanmak zor zanaat
karısını boşayıp seni alıcaksada avcunu yalar durursun![]()
Haklısın ama sığınma evi olayını anlayamadim ? Ne gibi bir hatasenden sadece 2 yaş büyüğüm aklının kaymasıyla aklınla düşünebilmek çok farklı bişey mantıklı düşününce doğru ypolu bulacaksın. bu çok yanlış bir iş bende stajımda senin gibi sevgi kelebeklerinin çocuklarını evlat edindirdim senin gibi hata yapanlara sığınma evi aradım yanlış yanlışı getirir dikkatli ol niyetine de sakın güvenme götrüp bi yerde tecavüz eder gelmeseydin der.
mesela en ufak bebişimiz 3 saatlikti hastaneden aile aldı. anne senin düşrüğün duruma düşmüş adam tecavüz etmiş aynı gün arkadaşlarını çağırmış onlarda tecavüz etmiş.Haklısın ama sığınma evi olayını anlayamadim ? Ne gibi bir hata
Eşinin eksik kalır yeri yok öğrenci değil mesleği de güzel sorun orada bana dediği sy senden etkilenmiş olamaz mıyım hafta sonu yanına gidiyor zaten 3 senelik evlilik bi insan ne kadar sıkılabilir ki anlayamıyorum resti çektim arayıp sormuyo gecen aradı oda rahatsizdim nerak ettigi icin sonra tık yok dengesizStajyer fantazisi aldatmaya egilimi olabilir genc oldugun ve yakininda oldugun icin bu seni onplana tasiyor
bak canım belki su an imkansız görünsede o adamı bırakmalısınız braz empati kursana aynı seyi senin eşin yapsaydı sen ondan ayrı çalışıp didinirken çok zor bir durum hemen bitirmelisinHaklısın ama sığınma evi olayını anlayamadim ? Ne gibi bir hata
Bosver baska erkeklerde var bunun uzerine fazla dusunme bu arada konu basligina tiklamakta gucluk cekiyorum bu bir eziyetEşinin eksik kalır yeri yok öğrenci değil mesleği de güzel sorun orada bana dediği sy senden etkilenmiş olamaz mıyım hafta sonu yanına gidiyor zaten 3 senelik evlilik bi insan ne kadar sıkılabilir ki anlayamıyorum resti çektim arayıp sormuyo gecen aradı oda rahatsizdim nerak ettigi icin sonra tık yok dengesiz
Allah kimsenin başına vermesin haklısınız insanlara güven yok korkuda yok insanlarda elimi ayağımı çektim bi kac gun sonra okuluma dönüyorum bir daha görmem zaten aklımda sadece belkide adama evli olduğunu belirttigim de konusmak yerine konuyu kapatması yüzünden meral ettigim icin düsünüyorummesela en ufak bebişimiz 3 saatlikti hastaneden aile aldı. anne senin düşrüğün duruma düşmüş adam tecavüz etmiş aynı gün arkadaşlarını çağırmış onlarda tecavüz etmiş.
aile kabul etmemiş kalacak yeri yok nereye gidecek mecburen kadın sığınma evine oda bir süre