- 2 Temmuz 2014
- 51
- 92
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım buCanım testi atabilir misin resmini? Ona göre değerlendirelim. Testin markası nedir? Testten 4 saat önce bişey içmemen gerekiyor testi tekrarla bence.
Saat 18:30 gibi yaptım.canım, bende çok şaşırdım doktor yumurtanın catladıgını söyledi çünkü beklemiyorum tekrar yapacam 1saat sonra, hiç birşey içmedim şu bıle:) ilginç olan o değilmi acaba testmı yanlışBayaaa da koyu çıkmış canım ya bence bu gece bidaha tekrarla 2,3 saat bişey içme. Çok garip canım yaa bişey içtin mi hiç yapmadan önce o mu etkiledi dicem de ne zaman yaptın canım sen bunu?
canım gebelik testi yap hamile olabilirsin.. hamilelikte böyle çıkıyor
Test te laboguıck testi canım güvenilir bi test ama yanlış niye olsun anlamadımBayaaa da koyu çıkmış canım ya bence bu gece bidaha tekrarla 2,3 saat bişey içme. Çok garip canım yaa bişey içtin mi hiç yapmadan önce o mu etkiledi dicem de ne zaman yaptın canım sen bunu?
Olabılormıkı bilemedim ki canım inşallah öyledir acaba böyle bilen varmıdırkı,doktor yumurtan çatlamış demese bugün yurtların diyecem ama aydada iki defa yumurtlanmaz ki adetim ede 4gun var?canım gebelik testi yap hamile olabilirsin.. hamilelikte böyle çıkıyor
Ovulasyon testi çift çizgi cikarsa hamilelik olabilir canimKızlar 2hafta önce muayene oldum kadın doğumda doktor yumurtanın catladıgını söyledi adetin 18.gun yaklaşık olarak şuan adetim e 4gun.var yumurtlama testi yaptım test çift çizgi çıktı sizce teslimi yanlış yani teste göre bugün yumurtlama günüm?
Test te laboguıck testi canım güvenilir bi test ama yanlış niye olsun anlamadım
canım hamilesin büyük ihtimalle testte yanlışlık yok çok kişi ovulasyon testiyle öğreniyor.. varsa elinde gebelik testi yap bu koyulukta o mutlaka silikte olsa çıkacaktır[/QUOTE. Şuan yok ama inşallah öyledir yarın ilk işim test almak olacak :))
Öyle yapayım.canım yarın yazarım. Peki 3 gün kala hamilelik belli olurmu :)Bence de gebelik testi yap canım sen en iyisi :)
Öyle yapayım.canım yarın yazarım. Peki 3 gün kala hamilelik belli olurmu :)
Öyle yapayım.canım yarın yazarım. Peki 3 gün kala hamilelik belli olurmu :)
Ay böyle duydukça heyecan basıyo bana ben nasıl sabretçem 15 gün![]()
Canm ilk okudumda benmde aklima hamilelik geldi insallah hamilesindirKızlar 2hafta önce muayene oldum kadın doğumda doktor yumurtanın catladıgını söyledi adetin 18.gun yaklaşık olarak şuan adetim e 4gun.var yumurtlama testi yaptım test çift çizgi çıktı sizce teslimi yanlış yani teste göre bugün yumurtlama günüm?