N Nurdanenes Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 40 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #1 Ben oğiumu iki hafta önce memeden kestim.Göğsümde hiçbir ağrı yoktu.üç gündür çok ağırıyor göğüslerim.İlaç kullanıyorum sütümü kesmek için.Sizce neden olabilir???
Ben oğiumu iki hafta önce memeden kestim.Göğsümde hiçbir ağrı yoktu.üç gündür çok ağırıyor göğüslerim.İlaç kullanıyorum sütümü kesmek için.Sizce neden olabilir???
Hannaz Nirvana Pro Üye Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 8.760 Emoji Skoru 260.575 Puanlar 798 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #2 Sütten kestikten sonra sağdınız mı hiç , belki süt birikmiştir
N Nurdanenes Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 40 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #3 hannaz .!.: Sütten kestikten sonra sağdınız mı hiç , belki süt birikmiştir Genişletmek için tıkla... Sağıyorum ama süt çok az var bugün yine sağdım hardal gibi aktı ama çok az.İlaç kullandığım için heralde çok az var ama ağrı hergün artıyo.
hannaz .!.: Sütten kestikten sonra sağdınız mı hiç , belki süt birikmiştir Genişletmek için tıkla... Sağıyorum ama süt çok az var bugün yine sağdım hardal gibi aktı ama çok az.İlaç kullandığım için heralde çok az var ama ağrı hergün artıyo.
Hannaz Nirvana Pro Üye Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 8.760 Emoji Skoru 260.575 Puanlar 798 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #4 O zaman bi doktora görün istersen , ihmal etme canım
N Nurdanenes Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Emoji Skoru 3 Puanlar 1 Yaş 40 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #5 hannaz .!.: O zaman bi doktora görün istersen , ihmal etme canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiimm
hannaz .!.: O zaman bi doktora görün istersen , ihmal etme canım Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederiimm
Hannaz Nirvana Pro Üye Katılım 29 Aralık 2015 Mesajlar 8.760 Emoji Skoru 260.575 Puanlar 798 6 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Nurdanenes #6 Ricâ ederim canım Geçmiş olsun , Güle güle hayırla sağlıkla büyüsün bebeğin