Kızlar perşembe günü kan tahlili yaptirmistim hcg 7.4 cikti.Doktor şüpheli pozitof dedi....
Simdi kan tahlilini bugün mü yaptırsam yanin mî diye kararsız kaldım...Ne dersiniz???
Bugün yaptır bence canım 2 gün geçmiş bugün 2 ye katlamasi lazım
Inşallah hayırlı bir haber alırsın :) yok canım sonraki günler sayilir diye biliyorumKabima sığamıyorum zaten ama tahlil olduğum gün de sayılıyo mu ki diye kararsiz kaldim...teşekkür ederim
Bugün yaptırmalı sın. Allah gönlüne göre versin :)
Inşallah hayırlı bir haber alırsın :) yok canım sonraki günler sayilir diye biliyorum
Hmm o zaman vardır canım bazen erken döllenme falan oluyo öyle olmuş olabilir en iyisi kan testi tekrarlaman canımİnş canim...sabah yaptığım idrar testinde cok silik 2.çizgiyi gördüm..son adet tarihime 4 gün var idrar icin erken olduğu icin mi silik ćikti diyorum...kafam karisti..
Merhaba...2 gün sonra kan testi yaptirdim sonuç 4.77 ćikti moralim bozuldu eve dondum.5 gün sonra yani dün evde tekrar idrar testi yaptim...Silik ćizgi yine cikti...Deger niye düsmedi diye kafama takıldı..Dun yine jan verdimHmm o zaman vardır canım bazen erken döllenme falan oluyo öyle olmuş olabilir en iyisi kan testi tekrarlaman canım
Karışık olmuş biraz canım ama yükselmiş sonradan sen tekrar kanını ver o zman kesinleşir hayırlısı olsun hakkında..iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba...2 gün sonra kan testi yaptirdim sonuç 4.77 ćikti moralim bozuldu eve dondum.5 gün sonra yani dün evde tekrar idrar testi yaptim...Silik ćizgi yine cikti...Deger niye düsmedi diye kafama takıldı..Dun yine jan verdim
Sonuć 19.19 ćikti...Haydaaa....
Neler oluyo dedim bugun kadin doğum uzmanina gittim 2 saat yol gittikten sonra..Malum bayram tatili doktorlar yoktu.Bugün özel hastanelerde doktor vardi.
Doktor yine kan testi yaptirdi..Sonuć 26.7 ćikti....2 3 deger daha yüksek ciksaydi dsha net konusabirdim dedi...ama laboratuvar degisikligi de sebep olabilir dedi...
P.ertesi tekrar kan vericem işte ..
Sonuc bi yukseldi dustu tekrar yukselise gecti.aklima kotu seyler geldi.
O ilk cikan 7küsurlu sonuc muhtemelen çatlatma ignesinden dolayidir dedi..sonrasi 4 kusur cikinca tamm yok dedim...yapmadik iş birakmadim..
Doktorun 2 3 değer yuksek ciksaydi daha iyi olurdu demesi dusunduruyo beni...durum bunlardan ibaretttt...
Sagol canim inş.P.ertesine kaldik artik..Beklemekten baska care yok...Karışık olmuş biraz canım ama yükselmiş sonradan sen tekrar kanını ver o zman kesinleşir hayırlısı olsun hakkında..iyi haberlerini bekliyoruz
Canim sen çatlatma iğnesi vurdurdun değilmi kaçıncı gün peki Hcg 19.19 ciktiSagol canim inş.P.ertesine kaldik artik..Beklemekten baska care yok...
canım ne oldu sonucunEvet çatlatma ignesi vuruldum..18.gün 19.19 cikti sonuç
canım ne oldu sonucun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?