Yardimmm

Ndmezgi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
55
43
3
İdrar testim pozitif kan testim 2 cikti böyle bişey yaşayıp kan değeri artan var mı acaba

İdrar testim pozitif kan testim 2 cikti böyle bişey yaşayıp kan değeri artan var mı acaba

Canm 2 üç gün sonra tekrar dene kanda tekrar yükselirse vardr cnm hamilelik burda çogu herkesin sonra artıs olani gördük ne kadar kaldı regline :)

Aynı konu üstünden devam etseydin bu konu kapanır benzer konular acmak yasak

Canm 2 üç gün sonra tekrar dene kanda tekrar yükselirse vardr cnm hamilelik burda çogu herkesin sonra artıs olani gördük ne kadar kaldı regline :)
Adetim geçti benim doktorum progestan ilacını verdi adet olmam için 3 gun ictim çok mide bulantısı ve baş dönmesi oldu bıraktım tekrar bi test yaptım ve cok net ikinci çizgi çıktı fakat degerim 2

Adetim geçti benim doktorum progestan ilacını verdi adet olmam için 3 gun ictim çok mide bulantısı ve baş dönmesi oldu bıraktım tekrar bi test yaptım ve cok net ikinci çizgi çıktı fakat degerim 2

Canm bekle istersen geç döllenme olup geç ögrenen cok insan var canm ikinci cizgi cktysa hamilesindir bence diye dusunyrm cunku ben kac kere yaptm hic ckmadi silik bile ve degildim belki senn ki gec dollenmedir bekle uzulme ilac icme cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…