Yardimmm

Nasil bir sinav

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
54
23
8
38
Arkadaslar herkese iyi aksamlar benim adetimin 3. Gunu verdigim hormon testimde fsh degerim yiksek 18 cikti bi turlu hamile kalamadim ama sonucu ogrendigimden neri moralim felaket bozuk adetimde tekrar tahlil vericem sonuca bakicaz ama benim acayip derecede yanmalar ates basmalari terlemelerim oluyo noluyo bana menopozami giriyorum yani gercekten cildircam psikolojim bozuldu bi yanip bi donuyom napicam ben bole benim gibi olan varmi nolur yardim bana :(

Gecmis olsn cnm oncelikle uzulme bence evet degerin belki yuksek ama en azindan ilaçla duzene girebilir bak mesela bende bise cikmadi ama ona ragmen 1 bucuk senedir hamile kalamiyorum gecen gidincede artik bise ciksn diodm en azindn bilirim tedavi olurum diye dua ettim ama hic bise cikmadi rahim flmi istedi doktor gelmene bile gerk yok dedi madem yok neden olmuo ozmn diye kafayi yemek daha kotu inan ondn cokk uzme kendini ins duzene girer

Canm ilac çabuk etkisimi gosteriyor zaten. Benim 2 arkadasimda ayni senin yaşadığını yasadi hatta biri ilaca basladiginda hamileydi. Hamilelik boyunca ilaci kullandi
İsallah canim ya cok sagol biran once tedavimi olmak istiyorum menapoza gircem diye olcem stresimden gunlerdir bide bu ates basmalari terlemeler iyice mahfetti beni biran once adet olayimda isallah

Back
X