S sule066 Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2013 180 0 16 Ankara 20 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sule066 #1 Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm
Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm
littlebirdie Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2012 1.117 276 133 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sule066 #2 sule066 .!.: Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm Genişletmek için tıkla... sule mrb canım, nasılsın ne var ne yok... aşılamanın sonucu belli oldu mu. içimde senin aşılaman tutacakmış gibi bir his var merak ediyorum sonucunu yaz mutlaka olur mu? inşallah hayırlısı neyse o olur senin için...
sule066 .!.: Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm Genişletmek için tıkla... sule mrb canım, nasılsın ne var ne yok... aşılamanın sonucu belli oldu mu. içimde senin aşılaman tutacakmış gibi bir his var merak ediyorum sonucunu yaz mutlaka olur mu? inşallah hayırlısı neyse o olur senin için...
CANSU_26 Guru Kayıtlı Üye 21 Haziran 2011 2.929 85 358 Ankara 29 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi sule066 #3 sule066 .!.: Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm Genişletmek için tıkla... Canim uc asilamamdada asilamanin 10.gunu oldum ...
sule066 .!.: Aşılamamız ne yazıkkı tutmamıs olabılır pekı aşılamadan kac gun sonra adet olduk bır oncekı aynı tarıhte mı erken mı gec mı lutfen yardımm Genişletmek için tıkla... Canim uc asilamamdada asilamanin 10.gunu oldum ...