- 17 Mayıs 2017
- 394
- 178
- 53
- Konu Sahibi kirmizibasliklihatun
-
Olucam yakın zamanda. Çok iyiydim karşıma bir zorluk çıkınca özellikle sağlık konusunda.. Yıkılıyorum resmen ya. İnşallah erken toparlarımAmeliyatı olup kurtulun bir an önce. Daha çok gençsiniz çabuk toparlanırsınız. Geçmiş olsun..
Kaç yakında annen. Ben ne yapayım pekiKonuyu takipteyim. Ben de 2 aydır annemi ikna ile uğraşıyorum. Doktor katarakt ameliyatı deyince kadın ağlamaya başladı, yasa girdi korktu. 5 dakikalık bir operasyon falan dedi doktor. Annemi ikna etmem lazım.
75 yaşındaki babam oldu 2 gözünden. sıkıntısız atlattı 1 hafta sürdü bir gözün tamamen iyileşmesi
Siz 26 yaşındasınız hemen iyileşirsiniz korkmayın
Çok geçmiş olsun
Yooo babama vermedilerBen ameliyattan ziyade sonrawından korkuyorum. Yakın gözlüğü veriyorlar yaşlılara göre sıkıntı olmuyor ama ben öğretmenim ve yaşım genç yakın gözlüğü kullanmam gerekecek
Taktıkları lensin adını biliyormuşum çok odaklı lens takmış olabilirler genelde gözlük veriyorlar amaYooo babama vermediler
İlk bir ya da iki gün gözü bantlıydı ışık rahatsız etmesin diye
Sonra damlalarını yaptı
Şimdi cam gibi görüyorMuş gözlük hiç vermediler
TeşekkürlerGeçmiş olsun demeye geldim
Taktıkları lensin adını biliyormuşum çok odaklı lens takmış olabilirler genelde gözlük veriyorlar ama
Ben gittim zaten özel lens getirtecek Dr bilmiyorum ya takıyorm işte kafayaDevlet hastanesinde ameliyat oldu ama ekstra ücret verdi mi emin değilim
Bence en iyi hastaneye gidin, gözlük gerektirmeyecek hangi lens ise onu taktırın.
Çok geçmiş olsun, doktorunuza ameliyat olacağınız hastaneye güveniyorsanız korkacak hiçbirşey yok, göz hastalıkları konusunda Türkiye'deki doktorlar gerçekten çok iyiler, katarakt ameliyatı sık yaptıkları bir operasyon olduğundan çok tecrübeliler, benim bir yakınım yaşlılığa bağlı katarakt ameliyatı oldu, önce lens takıldı ama ameliyat sonrası doktorun uyarmasına rağmen yapması gerekenlere dikkat etmediğinden lens kaydı, sonra lensi çıkarıp kornea nakli yaptılar, gayet iyi durumda, eşimin bir tanıdık abisi de yakın zamanda katarakt ameliyatı oldu sanırım 2-3 hafta oluyor ameliyat olalı, valla normal hayatına tam gaz devam ediyor, şehir şehir geziyor, aktivitelerini yapmaya devam ediyor.Kızlar bu ara çok kötüyümm.
26 yaşındayım ve katarakt ameliyatı olucam. O kadar kafaya takıyorum ki kaygılar, karamsarlık, huzursuzluk dizboyu. Bazen düşünüyorum millet neler yaşıyo neden bu kadar büyütüyorum diye ama beyin dinlemiyor erken yaşta bu ameliyatı olmak biraz sıkıntılı zaten.
Bilmiyorum bakmam gereken bir oğlum ve yapmam gereken bir mesleğim var.
Ne önerirsinz takmamam için kafam vücuduma ağır geliyor bu ara.
47 falan yaşı. Gözlükten bilgim yok canım. Ama bence ol ameliyatı. Yaşın erken ama belki sorunsuz devam edersin hayatına. Böyle olması gerekirmiş öyle düşün.Kaç yakında annen. Ben ne yapayım pekioperasyon kolay ama erken yaşta olmak zor işte yakın gözlüğü falan veriyorlar
Benim bu ameliyatı olan akrabalarım var. Çok kısa süren, lazerle narkoz alınmadan yapılan basit bir işlem. Boş yere kaygılanıyorsunuz. Bu küçük operasyon ne mesleğinizi ne çocuklarınızın bakımını aksattırcak bir işlem değil.Kızlar bu ara çok kötüyümm.
26 yaşındayım ve katarakt ameliyatı olucam. O kadar kafaya takıyorum ki kaygılar, karamsarlık, huzursuzluk dizboyu. Bazen düşünüyorum millet neler yaşıyo neden bu kadar büyütüyorum diye ama beyin dinlemiyor erken yaşta bu ameliyatı olmak biraz sıkıntılı zaten.
Bilmiyorum bakmam gereken bir oğlum ve yapmam gereken bir mesleğim var.
Ne önerirsinz takmamam için kafam vücuduma ağır geliyor bu ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?