C Cezayor Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2022 12 0 1 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cezayor #1 Gebelik testim pozitif çıktı kan testi verip sonrasında mi muayene olmalıyım yoksa muayene olup ve test veriyim lütfen yardım acil , mesaide bitiyor
Gebelik testim pozitif çıktı kan testi verip sonrasında mi muayene olmalıyım yoksa muayene olup ve test veriyim lütfen yardım acil , mesaide bitiyor
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.710 63 36 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cezayor #2 Önce kan testi yaptirin sonra muayene olursunuz
Aycoregi1 👨👩👦👦⭐ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Mart 2018 3.681 En iyi cevaplar 1 5.314 158 6 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cezayor #3 Cezayor .!.: Gebelik testim pozitif çıktı kan testi verip sonrasında mi muayene olmalıyım yoksa muayene olup ve test veriyim lütfen yardım acil , mesaide bitiyor Genişletmek için tıkla... Doktora direkt muayeneye gidince o yönlendiriyor zaten canım
Cezayor .!.: Gebelik testim pozitif çıktı kan testi verip sonrasında mi muayene olmalıyım yoksa muayene olup ve test veriyim lütfen yardım acil , mesaide bitiyor Genişletmek için tıkla... Doktora direkt muayeneye gidince o yönlendiriyor zaten canım