Yardimmmm

Yusmer

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1.802
834
123
Kizlar ayin 8 inde kimyasal gebelik yasadim .. Uzerinden pek bi zaman gecmedi ama benim midem acayip yaniyor ve bulaniyor daha cok erken hamile olamam degil mi

Çok kısa zaman anlamazsin zaten muhtemelen psikolojiktir ama dikkat et dediyse doktorun korun canim

Dikkat et demedi canimm korunma dedi ama bu yanma ve bulanti ne cok kotuyum ben ..
Şimdi ben geçen ay bıraktım korunmayı mol gebelik yasadim bu yıldır korunuyodum tesadüfen ilk deneme yumurtlamaya denk geldi ben kendini hep sartladim oldumu acaba diye bir hafta geçti denemeden bende başladı ayak ağrıları kasik batmalari mide bulantilari kokulara hassasiyet dedim ben hamile değilim vucudum bana oyun oynuyo tam adet oldum ne agri kaldı ne bulanti beyin cok fena birsey senin dusunduklerini birebir yapiyo ve varmis gibi hissediyosun muhtemelen oyledir zatrn bir hafta olmuş daha mümkünü yok olmaz belirtiler canim daha çok erken

Evet biliyorum olmazda iste gercekten istirfa etmem dusundurdu beni .. Sanada cok gecmis olsun canim Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hayirli zamanda

Evet biliyorum olmazda iste gercekten istirfa etmem dusundurdu beni .. Sanada cok gecmis olsun canim Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hayirli zamanda
Amin insallah hepimize bu arada değerlerin dustumu yani sifirlandimi çok kafaya takma muhtemelen beyninle hala hamile gibi hissediyosun o yuzdendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…