YARDIMMMMM!!

mermaiid

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
267
283
23
Merhaba hanimlar.
Bir tanıdığım için açıyorum konuyu.. x diyeyim. Özet geceyim;
X'in eşi simdiye kadar gayet asosyal birisiyken şimdi farklı sebeplerle geç saatlere kadar dışarıda ve x'in hiç bir şekilde kiminle nerede ne yapıyo haberi yok. Telefon sifresini veya sosyal medya sifrelerini bilmiyo. Telefon uygulamasındaki konum vs kapalı.

Simdi sorum şu: şifreleri veya mesajları bi şekilde öğrenmenin yolu var mı? Veya bilgisi olmadan konumunu takip etmenin?

Simdiden cevaplar icin tesekkurler..

İstediğiniz şey suçtur. Arkadaşınız eşindenşüpheleniyorsa onunla konuşsun.

Sifrelerde moda oldu evli erkeklerde ..
3310 kullanan nesiliz biz ne sifresi yaw :)

Sifreyi cozemese bile, hayatim sarjim bitti annemi aricam telini verirmisin.
Alicak aricak, kapaninca kurcalicak, pc varsa watsapweb e yuklicek, bi haltlar yiyosa zaten cikar bu sekilde..

Sifrelerde moda oldu evli erkeklerde ..
3310 kullanan nesiliz biz ne sifresi yaw :)

Sifreyi cozemese bile, hayatim sarjim bitti annemi aricam telini verirmisin.
Alicak aricak, kapaninca kurcalicak, pc varsa watsapweb e yuklicek, bi haltlar yiyosa zaten cikar bu sekilde..
Aslında o tarz biseylerdi yazarken düsündügüm de o da pek mumkun değil bakalım artık belki bişeyler cıkar:işsiz:

Google mapsten konum paylaşımı açabilir, ordan konumunu görebilir. Google+ tan arkadaş olmaları lazım ama sanırım.

X emin değilken , siz nerden eminsiniz onu anlayamadım
X arkadasına söyle cok yakın arkadasımın eşi icinde aynısını demiştik konduramamıstı bikaç aya ortaya cıkmıstı
Bir erkek durduk yere sosyal hayata merak salmaz
Gece gec gelmeye hesap vermemeye baslamaz
Telefon ve sosyal medya sifrelerini gizlemez
Eminim kendisine bakmayada baslamıstır giyimi fiziği gülüşü özgüveni değişmiştir

X arkadasına söyle cok yakın arkadasımın eşi icinde aynısını demiştik konduramamıstı bikaç aya ortaya cıkmıstı
Bir erkek durduk yere sosyal hayata merak salmaz
Gece gec gelmeye hesap vermemeye baslamaz
Telefon ve sosyal medya sifrelerini gizlemez
Eminim kendisine bakmayada baslamıstır giyimi fiziği gülüşü özgüveni değişmiştir
Kadin zaten hayatında birisi oldugunu düsünüyo öyle benim kocam yapmaz diyen tiplerden değil de.. konuyu acma amacımız zaten emin olmak, süphesinde. Bide hesap vermeme, sifre vermeme vs 10yildir sabit olan seyler zaten adamın yapısı yani.. değişen şey asosyallikte çağ atlamıs adamin birden geceli gündüzlü sosyallesmesi aslinda

Kadin zaten hayatında birisi oldugunu düsünüyo öyle benim kocam yapmaz diyen tiplerden değil de.. konuyu acma amacımız zaten emin olmak, süphesinde. Bide hesap vermeme, sifre vermeme vs 10yildir sabit olan seyler zaten adamın yapısı yani.. değişen şey asosyallikte çağ atlamıs adamin birden geceli gündüzlü sosyallesmesi aslinda
İşte benim örnekteki de spora baslamıs kılık kıyafetine dikkat etmeye giydiğini yedigini değiştirmeye baslamıstı
Arkadasım eşi uyurken ceplerini karıstırıp bişeyler bulmustu

Back
X