Y Yagmuryt Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 169 20 18 28 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #1 Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum
Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum
T Termoni Üye Kayıtlı Üye 7 Şubat 2021 68 112 13 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #2 Canım sakin ol,kac haftaliksin,doktorunla iletisime gecmelisin
Zarifhanimcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2021 58 61 38 29 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #3 Umuduna .!.: Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum Genişletmek için tıkla... Ağrın varmı ?
Umuduna .!.: Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum Genişletmek için tıkla... Ağrın varmı ?
Zarifhanimcik Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2021 58 61 38 29 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #4 Umuduna .!.: Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum Genişletmek için tıkla... Kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama hamilelikte bazı kadınlar da oluyor sanırım korkulacak bişey yok bence tedbir amaçlı bir kontrole git için rahatlasın
Umuduna .!.: Kahverengi hafif şiddetli kanamam oldu hamileyim ilk hamileliğim nedir bu lütfen yardım edin çok kotuyum Genişletmek için tıkla... Kaç haftalık hamilesin bilmiyorum ama hamilelikte bazı kadınlar da oluyor sanırım korkulacak bişey yok bence tedbir amaçlı bir kontrole git için rahatlasın
Y Yagmuryt Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2020 169 20 18 28 29 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Yagmuryt #5 Zarifhanimcik .!.: Ağrın varmı ? Genişletmek için tıkla... Hayır yok