eeddaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2010 Mesajlar 52 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Libya 10 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eeddaaaa #1 Merhaba arkadaşlar. Erzincan'da iyi bir kuaför arıyorum ve profesyonel makyaj yapan bir yer var mı?:18:
Merhaba arkadaşlar. Erzincan'da iyi bir kuaför arıyorum ve profesyonel makyaj yapan bir yer var mı?:18:
K kitap_kurdu Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 31 Emoji Skoru 2 Puanlar 6 Yaş 35 Yer Erzincan 18 Kasım 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eeddaaaa #2 eeddaaaa .!.: Merhaba arkadaşlar. Erzincan'da iyi bir kuaför arıyorum ve profesyonel makyaj yapan bir yer var mı?:18: Genişletmek için tıkla... merhaba dörtyolda selimoğlu iş hanının üst katında veda diye bi kuaför var orası güzel yapıyo tavsiye ederim
eeddaaaa .!.: Merhaba arkadaşlar. Erzincan'da iyi bir kuaför arıyorum ve profesyonel makyaj yapan bir yer var mı?:18: Genişletmek için tıkla... merhaba dörtyolda selimoğlu iş hanının üst katında veda diye bi kuaför var orası güzel yapıyo tavsiye ederim
eeddaaaa Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 2 Şubat 2010 Mesajlar 52 Emoji Skoru 0 Puanlar 96 Yer Libya 21 Aralık 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi eeddaaaa #3 çok teşekkür ederim :) peki makyajı nasıl yapıyor