yardımmmmm

ikrapoyraz

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
50
0
6
35
Ankara
arkadaşlar birinin sevgilisi varken başkasından hoşlanması mümkün mü sevgilisini mi sevmiyor yoksa hoşlandığını mı sanıyor uzun bir ilşkiden bahsediyorum yada şöyle sorayım sevgi bitermi?:26:

sevgi kolay kolay bitmez zaman ve yorgunluklar lazım eğer sevgilinden göremediğin ilgiyi sevgiyi başkasından görmeye başladıysan aklında bi şüphe oluşabilir yinede böyle bişi karşı tarafa haksızlık diye düşünüyorum ve sevgilinizin aynı şeyi yaşasaydı ne yapardınız bu düşünün ve ona göre davranın derim

şöyle söyleyim 2 bucuk yıl önce başta karşılıksızdı sonra sevmye başladım çok ama çok iyi biriydi acaba ondan etkilenip aşık olduğumu mu sandım çünkü sürekli ben ayrılıyorum ve yalanlarıda yordu beni. ilişkimiz monotonlaştı yaptığı her hareket batar oldu bana.ayrıldık ve biriyle konuşmaya başladım ve o çok ısrarcı ona evet deyip denemeli miyim yoksa varolan ilşkimi mi kurtarmalıyım? :S

sevgi bittiyse o ilişkide çatlaklar olmaya zaten başlanmıştır canım...

ikinci bi kişi giriyosa işin içine zaten 1.si ile sevgi bitmiş demektir....

bende bi iliskinin acisini yasarken (yani bittikten bir bucuk yil sonra-ki iliskim sadece 10 gun surmustu-hala acim varken) yeni biriyle tanismistim.
gervekten baslarda seviyordum iki uc ay eskisini hic hatirlamadim bile.
o kadar iyi ve saftiki duygulari. ama ben ayni sekilde karsilik veremedim en az 20 kez terkettim.
her terkedisimde tekrar donuyordum nedenini bilmiyorum belkide alismistim .ama olmadi . yine ayrildik.hemde ayri ya da birlesik gecen zamanlarimizin bir sene olmasindan bir gun once.

sevip sevmedigimi hic anlayamadim bastaki iki uc ay disinda.
uzmek istemiyor donuyordum.yada kiskaniyordum.
hep beni sever zannediyordum ve bi kiza mesaj atsa-bunu beni deli etmek icin yaptigini bile bile- donuyordum.

kac kere agladi gozumun onunde ama her defasinda biraktim.
son ayrilmalarimizdada o da bende yeterince yorulmus ve kirilgandik.

bitti.
sevip sevmedigimi anlayamadim bende.
maalesef iliskide bir taraf daha az kaybetmekten korkuyorsa bir taraf daha cok baskinsa o iliski yurumuyo canimm

1. si zaten yalan söylüyorsa sana neden geri dönesin ki.. Yalandan hayır gelmez ne söyleyene nede söylediği kişiye.. yoluna bak sen geriye dönme derim

cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ona dönmedim. ama diğerinede evet demedim biraz yalnız kalmaya ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…